Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
28/07/2020 | 10:42

Κριός για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Εκρηκτικά ξεκινά η νέα εβδομάδα για σένα φίλε μου Κριέ, αφού το τετράγωνο Ερμή – Άρη σε κάνει αρκετά καβγατζή και έτοιμο να τα πεις έξω από τα δόντια. Προσοχή στις επαγγελματικές συγκρούσεις και μην λειτουργείς παρορμητικά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια φλερτ και ερωτικές γνωριμίες που έχουν όμως χαρακτήρα μυστικό ή και κρυφό ! Στα οικονομικά κυριαρχεί άστατη διάθεση.

 

Ταύρος για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε, ιδιαίτερα ωστόσο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 11-13 Μαΐου όπου σε ευνοεί το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα. Η εβδομάδα ωστόσο, έχει άγχος για πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν ενώ φωλιάζουν στο μυαλό σου και κάποιες αμφιβολίες οι οποίες σε κάνουν να λειτουργείς αρκετά καχύποπτα.

 

Δίδυμος για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει δύσκολες όψεις αυτή την εβδομάδα γεγονός που φίλε μου Δίδυμε σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου, ενώ δεν λείπουν και οι ανησυχίες για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ωστόσο, φέρνει και διλήμματα στα αισθηματικά σου, θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις ή και αλλαγές.

 

Καρκίνος για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε νιώθεις ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα λόγια αλλά και την αγανάκτησή σου και προτρέχεις να μιλήσεις και να εκφράσεις όλα όσα είχες καιρό μέσα σου! Συγκράτησε το θυμό αλλά και τα σκληρά λόγια που είναι πολύ πιθανό αργότερα να μετανιώσεις. Μία πρόταση, μία μετακίνηση, ή μία ευκαιρία, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που αγαπάς.

 

Λέων για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι ενδυναμωμένος ψυχολογικά αλλά και να προσπαθείς να βάλεις την εργασία σου και την καθημερινότητά σου σε μία σειρά, όπου πράγματι το πετυχαίνεις. Δεν λείπουν όμως και τα ευτράπελα, αφού ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και η εβδομάδα έχει τις αιφνίδιες εξελίξεις της που σε αποδιοργανώνουν και σε βγάζουν από το σταθερό σύνηθες μονοπάτι σου!

 

Παρθένος για την εβδομάδα (27 / 7 – 2 / 8)

 

Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης και νιώθεις ότι ζεις ακριβώς αυτό που φανταζόσουν πάντα! Το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ωστόσο σε συμβουλεύει πως παν μέτρον άριστον, σημαντικό είναι λοιπόν να βάλεις κάποια όρια και να μην εξιδανικεύεις αυτό το διάστημα ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Ζυγός για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Στόχος της εβδομάδας είναι να βρεις και πάλι την ψυχολογική σου ηρεμία και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και την ποιότητα της ζωής σου! Αυτό είναι κάτι που εντέλει θα καταφέρεις να το πετύχεις. Κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά είναι αναμενόμενες ενώ δεν λείπουν και κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις για προσωπικά ζητήματα, τα οποία και σε κάνουν να στεναχωριέσαι!

 

Σκορπιός για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ βάζεις τα δυνατά σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για προσωπικές σου υποθέσεις, προκειμένου να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις πιο ήρεμες και χαλαρές διακοπές. Είσαι από τα ζώδια όμως, που θα μπορέσεις να έχεις και όμορφες στιγμές, ενώ η αγάπη και η ζεστασιά ενός οικείου σου πρόσωπου θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από το τεταμένο κλίμα των ημερών. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας γιατί το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού αναμένεται να φέρει κάποιες κρίσεις και αναταραχές στα επαγγελματικά.

 

Τοξότης για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό φίλε μου Τοξότη για να καλύψεις κενά, για να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος είτε και να καλύψεις κάποιες οικονομικές ανάγκες. Μπορεί να πιέζεσαι όμως τα καταφέρνεις. Στα αισθηματικά σου είσαι σε φάση που αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, δεν έχεις αποσαφηνίσει μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αυτό μπορεί εντέλει να σε οδηγήσει σε μπελάδες.

 

Αιγόκερως για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Αρκετά κουρασμένος νιώθεις αυτή την εβδομάδα και έχεις την ανάγκη Αιγόκερέ μου να αποστασιοποιηθείς για λίγο από όλους και από όλα και να ηρεμήσεις, να ανακτήσεις τις μπαταρίες σου! Υπάρχουν όμως ειδήσεις, επαφές και επικοινωνίες που σου προκαλούν μεγάλη ένταση αυτό το διάστημα και άτομα που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σου φαίνεται ότι σε προκαλούν με «κόντρα» φέρνοντας αναστάτωση στην καθημερινότητά σου! Είναι ο καιρός που πρέπει να επιλέξεις σε ποιους ανθρώπους αξίζει να ανοίγεσαι και σε ποιους όχι.

 

Υδροχόος για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

Η εβδομάδα για σένα φίλε μου Υδροχόε έχει χαρακτήρα ανατρεπτικό, αφού βλέπουμε τον Ήλιο από τον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες προκαλούν αναστάτωση, αλλά σε φέρνουν και ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την απότομη ή και απρόβλεπτη συμπεριφορά!

 

Ιχθύς για την εβδομάδα (27/7 – 2/8)

 

 

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Δία από τον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, έτσι λοιπόν βρίσκεσαι στον δικό σου ονειρικό κόσμο, πραγματοποιώντας επιθυμιών και βλέποντας τη ζωή να παίρνει τώρα μία πιο γλυκιά νότα. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται να δείξεις στις επιλογές σου γιατί είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να μην κρίνεις σωστά τα δεδομένα γύρω σου και εντέλει να απογοητευτείς λίγο αργότερα.