Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
27/04/2020 | 15:55

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

 

Αγαπητέ μου Κριέ, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να ανασυντάξεις τη ζωή σου και να νιώσεις περισσότερο ασφάλεια και σταθερότητα από τα δεδομένα γύρω σου! Τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα που δημιουργούνται τώρα, διαταράσσουν την σταθερότητα των οικονομικών σου ενώ στην ουσία σου προκαλούν και μία συναισθηματική ανασφάλεια. Επιθυμίες και προσδοκίες βρίσκονται κάτω από σκέψη και συζήτηση όμως υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να διευθετηθούν. Αξιοποίησε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5) 

 

Αγαπητέ μου Ταύρε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να προβείς σε αλλαγές και είσαι αρκετά τολμηρός και έτοιμος να ξεφύγεις από το σίγουρο μονοπάτι που ως τώρα βρισκόσουν και να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου δεν λείπουν και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που τώρα διαμορφώνονται γύρω σου

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

 

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Βυθίζεσαι σε σκέψεις που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου, και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά τις υποθέσεις σου! Η διάθεση σου κάποιες στιγμές θα είναι αρνητική γιατί εσύ θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου και ο Άρης από τον Υδροχόο, σε βοηθούν να βρεις διέξοδο και να βρεις εντέλει τις ισορροπίες σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη κινείται σε ευχάριστα επίπεδα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, γλυκαίνουν την ατμόσφαιρα και σε βοηθούν να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις σε σχέδια και επιθυμίες. Κάποιες πιέσεις στα οικονομικά σου υπάρχουν και θα κληθείς να διαχειριστείς καλύτερα ευθύνες και υποχρεώσεις σου! Μία ξαφνική είδηση, μία ξαφνική γνωριμία ή μία απρόσμενη “αναλαμπή” προς το τέλος της εβδομάδας, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αγαπητέ μου Λέοντα, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να ανασυντάξεις τους στόχους σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου αλλά και τις σχέσεις σου! Δεν σου κρύβω ότι πικραίνεσαι και απογοητεύεσαι από την στάση και την συμπεριφορά ανθρώπων που συνδέεσαι στενά και έτσι βρίσκεσαι σε μία διάθεση που θέλεις να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται αλλαγές οι οποίες θα σε αποδιοργανώσουν, μία είδηση θα σου προκαλέσει εκνευρισμό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

 

Αγαπητέ μου Παρθένε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την επιθυμία να κάνεις σχέδια για την πορεία σου, να προχωρήσεις σε συμφωνητικά, επαφές αλλά και να εκφράσεις τις ιδέες σου προκειμένου κάποια πράγματα να πάνε παρακάτω… Η δημιουργικότητα στα επαγγελματικά σου θα σε στηρίξει σημαντικά, ενώ έστω και μέσω πιέσεων θα καταφέρεις να κάνεις βήματα εξέλιξης που θα σε στηρίξουν.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/4 3/5) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

 

Αγαπητέ μου Ζυγέ , η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει σε σκέψεις και σε συζητήσεις για υποθέσεις που συνδέονται με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις αλλά και για γενικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η διάθεση σου θα είναι βαριά και με αρκετά σκαμπανεβάσματα, για το λόγο αυτό προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την ανησυχία που τώρα σε καταβάλουν. Μία ευχάριστη νότα στα αισθηματικά σου, ή σε σχέση με παιδιά, αποτελούν την ανάσα ευχαρίστησης και ικανοποίησης.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με πολλές σκέψεις και συζητήσεις για θέματα που συνδέονται με τις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Απογοητεύεσαι και πικραίνεσαι από την διακοπή, ή το πάγωμα κάποιων επαφών με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος δεν λείπουν όμως και οι αιφνιδιασμοί που σου ανατρέπουν κάποια σχέδια που έκανες ως σήμερα. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου μπορείς να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή στις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αγαπητέ μου Τοξότη, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση ανασυγκρότησης της καθημερινότητάς σου και των υποχρεώσεων σου. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σε πιέζουν σημαντικά και καλείσαι να πάρεις κάποιες αναγκαστικές αποφάσεις. Αυτές τις μέρες όμως αλλάζουν και οι συνήθειες αλλά και η ρουτίνα σου! Ζητήματα σχέσεων βρίσκονται σε περίοδο εύνοιας, ενώ οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις τώρα θα σου δώσουν μία παραπάνω ώθηση να πετύχεις τους σκοπούς σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

 

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την επιθυμία να εκφραστείς, να λειτουργήσεις δημιουργικά, να πεις αυτά που αισθάνεσαι στα αισθηματικά σου και να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Σε αυτό άλλωστε σε βοηθούν ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου. Μία ξαφνική ερωτική έκπληξη θα σου προσφέρει ικανοποίηση προς το τέλος της εβδομάδας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Αγαπητέ μου Υδροχόε , η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με αρκετές σκέψεις, συζητήσεις και επαφές που αφορούν τις πολύ προσωπικές ή και οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Βρίσκεσαι σε μία κόντρα με τους δικούς σου ανθρώπους ενώ τα λουριά σφίγγουν και αναγκάζεσαι να επωμιστείς ευθύνες για τις οποίες δεν νιώθεις πολύ έτοιμος. Ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητά σου αλλά και το ταμπεραμέντο σου θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/43/5) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και επικοινωνίες που σε τονώνουν και σε βοηθούν να κλείσεις εκκρεμότητες του χτες. Μία ξαφνική πρόταση, μία ιδέα ή και μία νέα γνωριμία θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση ως τα τέλη της εβδομάδας. Η κούραση και η εξασθένιση που αισθάνεσαι λόγω των επαγγελματικών σου αρχίζει να υποχωρεί, ενώ συναισθηματικά αρχίζεις να νιώθεις πιο σίγουρος και κατασταλαγμένος.