Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
24/02/2020 | 15:45

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 1/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Άδραξε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ για να κλείσεις υποθέσεις που σε βάραιναν, για να προχωρήσεις μπροστά στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και για να βγάλεις από την ψυχή σου βαρίδια του χτες. Μπορείς να παραδειγματιστείς από το παρελθόν και να οργανώσεις το μέλλον. Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε πιάνουν οι κατακτητικές και απόλυτες διαθέσεις σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2-1/3) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις προσωπικές σου επιθυμίες, στα όνειρα που κάνεις για το μέλλον σου αλλά και σε όλα αυτά τα σχέδια που έμειναν στην μέση! Οι μέρες που ακολουθούν σε φέρουν σε επαφή με ανθρώπους και συναισθήματα του χτες.Δεν παύει να είναι διάχυτο ωστόσο το παρασκήνιο στη ζωή σου! Μυστικά, ψέματα, κουτσομπολιά, κάνουν «πάρτι» αυτό τον καιρό στην καθημερινότητά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

Νιώθεις σαν να έχεις πιει ένα μεθυστικό κοκτέιλ όπου σου είναι πολύ δύσκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να πας ένα βήμα παρακάτω … Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, ανάδρομος από τους Ιχθείς σε μπερδεύει για τα καλά ωστόσο αυτές τις μέρες σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν, αλλά και με τα οικονομικά σου που τόσο σε έχουν ταλαιπωρήσει. Κάποια κουτσομπολιά του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε κάνουν για λίγο άνω – κάτω , μείνε μακριά από τέτοιου είδους εστίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα αναπόλησης, νοσταλγίας και μίας μάχης ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, όπου εντέλει θα καταφέρει να σε οδηγήσει σε μία νέα φιλοσοφία της ζωής και των καταστάσεων γύρω σου! Αλλάζεις απόψεις για τις σχέσεις σου, μιλάς με άτομα του παρελθόντος, έρχονται απαντήσεις για θέματα που σε καταπίεζαν ή σε απογοήτευαν. Αυτή την εβδομάδα λύνεται το μυστήριο της ζωής σου! Στα επαγγελματικά, στήνεται ωστόσο ένα παιχνίδι σκανδάλου και παρασκηνίου στο οποίο πρέπει να απέχεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Προσπαθείς να ηρεμήσεις και να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, δεν παύει όμως αυτό τον καιρό να υπάρχουν ανήσυχες σκέψεις που σκοτεινιάζουν για λίγο την καθημερινότητα σου! Υποθέσεις του χτες τριγυρίζουν στο μυαλό σου, όμως το θετικό είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία σειρά. Ιδανική εβδομάδα για να πάρεις αποφάσεις που ανέβαλες καιρό (ξεκίνημα διατροφής / γυμναστήριο / διακοπή σε κακές συνήθειες)! Μείνε αποστασιοποιημένος από λόγια και κουτσομπολιά στον εργασιακό σου τομέα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 1/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Έχεις ανάγκη από συντροφικότητα αυτή την εβδομάδα Παρθένε μου και είσαι περισσότερο δοσμένος στις σχέσεις σου και στους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Μπορεί κάποιες στιγμές να παρεξηγείς λόγια που ακούς από τους ανθρώπους που αγαπάς, δεν παύει όμως τις ημέρες που ακολουθούν να εκβαθύνονται τα συναισθήματά σου και να αναθερμαίνονται σχέσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν στον πάγο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Νιώθεις αρκετά κουρασμένος και εξαντλημένος από τις υποχρεώσεις που έχεις αυτή την περίοδο στη ζωή σου, ενώ παρατηρείς ότι όλοι περιμένουν τα πάντα από εσένα, το γεγονός αυτό σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Αυτή την εβδομάδα όμως, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως, θα πάρεις μία μορφή ικανοποίησης στα οικονομικά σου από μία οικογενειακή υπόθεση, ενώ στα ερωτικά …. προβλέπονται σκανδαλώδεις οι εξελίξεις.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Οι ρομαντικές διαθέσεις δεν λείπουν, ενώ αρχίζουν και λιώνουν οι πάγοι της καρδιάς σου και έχεις την ανάγκη να αφεθείς στα συναισθήματα που τώρα γεννιούνται μέσα σου! Οι μέρες σου είναι δημιουργικές, αισθαντικές, έχουν μία γλυκιά νοσταλγία του παρελθόντος, έχουν όμως και την ψυχική ανταμοιβή για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα. Το αρνητικό αν θες, είναι ότι πιέζεσαι πολύ στην εργασία λόγω πολλών υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Συναισθηματικές αποκαλύψεις φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα για σένα αγαπημένε μου Τοξότη. Αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με έναν τρόπο πιο ευαίσθητο, τρυφερό, νοσταλγικό και επιζητάς πολύ περισσότερο την ζεστασιά και την κατανόηση. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα, αρκεί να μην παρεξηγείς τις προθέσεις τους και πηγαίνεις κόντρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 1/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σου θυμίζουν τα περασμένα φίλε μου Αιγόκερε… Το τηλέφωνο χτυπά απρόσμενα από άτομο του χτες και παίρνεις μία πολύ μεγάλη χαρά. Συναντήσεις , ειδήσεις αλλά και αποκαλύψεις, λύνουν τώρα το πάζλ της καρδιάς σου! Από την άλλη πλευρά είσαι σε εγρήγορση για να πάρεις πρωτοβουλίες που καθυστερούσες, αμελούσες, άφηνες πίσω.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2 – 1/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Ένα κύμα ανασφάλειας σε έχει αγκαλιάσει γιατί αισθάνεσαι ότι παρόλο που προσπαθείς και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, βρίσκεσαι μόνιμα στο ίδιο σημείο και δεν υπάρχει η εξέλιξη που θα θελες. Προσπάθησε να διαφύγεις από τις αρνητικές σκέψεις, δείξε προσοχή που επενδύεις οικονομικά και συναισθηματικά, ενώ θυμήσου ότι ο επιμένων πάντα νικά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/2- 1/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Οι διακυμάνσεις δεν λείπουν ούτε από την καθημερινότητά σου, αλλά ούτε από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου αυτό τον καιρό φίλε μου Ιχθύ. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας κινούνται στο ζώδιο σου, ενώ ο Ερμής είναι και ανάδρομος, έτσι λοιπόν την μία στιγμή μπορεί να αισθάνεσαι ότι αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι, την άλλη στιγμή όμως να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αναγνωρίζοντας ότι γίνονται τώρα σπουδαία βήματα που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε μεγάλα όνειρα ζωής.