Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
11/02/2020 | 20:55

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2- 16/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μία νέα δυναμική εβδομάδα ξεκινά και το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στον τομέα της καριέρας σου! Από αυτές τις μέρες σηκώνεις μανίκια και εργάζεσαι σκληρά για να μπορέσεις να έχεις την καταξίωση που προσδοκείς. Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και σε κάνει μαχητικό για τους στόχους σου και επίμονο για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και διανύεις μία νέα εποχή που μπορείς να κάνεις τη ζωή σου αρκετά πιο όμορφη και αισιόδοξη!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2-16/2) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου ήδη από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε! Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση ανοίγει νέες προοπτικές για τη ζωή σου, το μέλλον σου ενώ σαφέστατα παίρνεις τις πρωτοβουλίες για να κινήσεις υποθέσεις που αφορούν νομικά, εκπαιδευτικά ζητήματα.Δεν λείπουν όμως και οι νέες γνωριμίες που σε συναρπάζουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογική υπερένταση, ενώ κάποια έξοδα δεν λείπουν. Αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου και για τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας να είναι στάσιμος όπου στην συνέχεια να αναδρομήσει, έτσι λοιπόν είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες που αφορούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Σημαντικό νέο της εβδομάδας Καρκίνε μου είναι για σένα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Από αυτή την θέση θα φέρει εντάσεις, εξελίξεις και καβγαδάκια για θέματα σχέσεων και συνεργασιών, για αυτό είναι βασική προϋπόθεση αυτή την εβδομάδα να βάλεις νερό στο κρασί σου για να αποφύγεις τις εντάσεις. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου θα προχωρήσουν με επιτυχία, ενώ καλό είναι αυτές τις μέρες να τακτοποιήσεις θέματα εγγράφων, λίγο πριν ξεκινήσει να είναι ανάδρομος ο Ερμής

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ξεκινά ένα μαχητικό αλλά και κουραστικό διάστημα για τα επαγγελματικά σου αφού η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα εντείνει τις δραστηριότητες της καθημερινότητας σου φορτίζοντας πολλές φορές την ατμόσφαιρα με αρκετό στρες. Διέξοδός σου αυτή την εβδομάδα είναι η Αφροδίτη από τον Κριό που σε κάνει αρκετά πιο αγαπητό και δημοφιλή στο περιβάλλον σου ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ από το περιβάλλον σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2- 16/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε εγρήγορση για ζητήματα που αφορούν τα ερωτικά σου, αλλά και σε υποθέσεις που συνδέονται με τα δημιουργικά σου σχέδια! Η περίοδος κρίνεται θετική, καλό θα είναι όμως να διασαφηνίσεις μέσα σου τι ακριβώς προσδοκάς από σχέσεις και συνεργασίες γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά να είναι στάσιμος, για να μπει σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που θα προκαλέσει σύγχυση και θολούρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ξεκινά μία εβδομάδα που η βασική σου προτεραιότητα είναι η εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων , αλλά και η διεκπεραίωση οικογενειακών υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη από τον Κριό, σε σύνοδο με τον Χείρωνα γλυκαίνει το κλίμα στην συντροφική σου ζωή. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Κριού, προκαλεί εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, ενώ συναισθηματικά νιώθεις ότι είσαι στην τσίτα αυτές τις μέρες.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την εβδομάδα βρίσκεις τους ρυθμούς σου φίλε μου Σκορπιέ, νιώθεις καλύτερα σωματικά, ψυχολογικά, φεύγει ένα βάρος από πάνω σου και παίρνεις ανάσα κατόπιν των εμποδίων που πέρασες. Είναι το διάστημα που μπορείς να κόψεις κακές συνήθειες, να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ βρίσκεις και πάλι την ευεξία σου! Ο Άρης περνώντας από το ζώδιο του Αιγόκερω σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση, είναι πιο συχνές οι επικοινωνίες με το περιβάλλον σου, ενώ αρκετές στιγμές θα λειτουργείς παρορμητικά στα λόγια σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μία εβδομάδα ερωτική, δημιουργική, ευχάριστη αλλά και .. καταναλωτική ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού φροντίζει για σένα να περάσεις απολαυστικές στιγμές, βάζοντας και πάλι στην ζωή σου το κέφι, την δημιουργικότητα, την χαρά αλλά και τον έρωτα … Ο Άρης από τον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα για αυτό προετοιμάσου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2- 16/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Αυτή την εβδομάδα ανακτάς τις δυνάμεις σου και είσαι σε ετοιμότητα να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς άμεσα και γρήγορα για να προχωρήσεις σε σημαντικά εγχειρήματα. Δεδομένου ότι σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, σου προτείνω αυτή την εβδομάδα να προβείς σε ενάρξεις γιατί τώρα είναι η εύνοιά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2 – 16/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Βρίσκεσαι σε μία κοινωνική περίοδο, το όνομά σου ακούγεται πολύ περισσότερο στους χώρους που κινείσαι, είσαι αρκετά πιο δημοφιλής και αγαπητός. Σε ανησυχούν πολύ τα οικονομικά σου ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής ξεκινά να είναι στάσιμος στον Ιχθύ. Η κούραση από τις επαγγελματικές προσπάθειες είναι αισθητή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/2- 16/2) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Μία θετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Ιχθύ μου, αφενός γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό γεμίζει το πορτοφόλι σου αλλά και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, αφετέρου ο Άρης περνώντας στον Αιγόκερω σε κινητοποιεί κοινωνικά και σε κάνει πιο δραστήριο με παρέες και συλλογικές δράσεις. Λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σου είναι καλό να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις υποθέσεις σημαντικές, γιατί από την επόμενη εβδομάδα δεν ευνοείσαι για επικοινωνιακές συνδιαλλαγές ή και για νέα ξεκινήματα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer