Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
03/02/2020 | 17:23

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2- 9/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η νέα εβδομάδα είναι σαφώς ανανεωτική για το ζώδιο σου Κριέ μου. Αφενός έχουμε την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου χαρίζοντας τόλμη, γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό και ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, διασκέδαση, αφετέρου η Πανσέληνος που γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα, κορυφώνει σημαντικά γεγονότα στα αισθηματικά σου! Λύσεις για θέματα πρακτικά / επαγγελματικά δίνονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2-9/2) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5) 

Η νέα εβδομάδα σε κάνει να βρίσκεσαι σε συναισθηματικό ενθουσιασμό, οι μέρες που ακολουθούν φέρνει δυνατές συγκινήσεις, αφού Ταύρε μου επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα. Το πέρασμα του Ερμή στον Ιχθύ σε δικτυώνει και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, ενώ δεν λείπουν και οι επικοινωνιακές εκπλήξεις που σε τονώνουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς, επικεντρώνει τη σκέψη σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, την προοπτική. Γίνονται συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και υπάρχουν και υποσχόμενες αλλαγές. Τα φλερτ μέσα από τον κοινωνικό κύκλο δεν λείπουν με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό. Όσο για την Πανσέληνο στο Λιοντάρι; Είναι άκρως ενθουσιώδης , επικοινωνιακή και σε παρασύρει να εκφραστείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σου αυτή την εβδομάδα και έχεις την διάθεση να μοιραστείς τις ιδέες σου αλλά και να κάνεις νέα σχέδια Καρκινάκι μου! Δεν θα λείψουν και τα ξαφνικά τηλεφωνήματα ή και οι συναντήσεις που θα φέρουν έκπληξη στην καθημερινότητά σου! Στα επαγγελματικά σου είσαι δημιουργικός ενώ δέχεσαι και την στήριξη από άτομα που κατέχουν μία καλή θέση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου Λέοντά μου και το συναίσθημα σου ξεχειλίζει, το ίδιο και οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου που φαίνεται ότι ικανοποιούνται και εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ανανεώνει από κάθε άποψη και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, τα φλερτ ωστόσο δεν λείπουν! Συζητήσεις για οικονομικά – επαγγελματικά προχωρούν με επιτυχία!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2- 9/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό ψυχολογικό αναβρασμό αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, σε πιάνουν οι καχυποψίες, οι ανασφάλειες για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και για προσωπικά. Κλείνεσαι στο καβούκι σου όμως έχεις την συμπαράσταση των οικείων σου που αποτελούν αυτό το διάστημα μία μεγάλη πηγή αγάπης και ζεστασιάς. Κάποιες σχέσεις σου σταθεροποιούνται, ενώ κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου φαίνεται ότι μπαίνουν σε πορεία

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Σημαντικό νέο της εβδομάδας για σένα Ζυγέ μου είναι ότι η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού, ενισχύοντας σημαντικά τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι μία καλή περίοδος για να δεις να εξελίσσονται πιο ομαλά ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου! Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την εργασία σου!

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ιχθύ, που κάνει την διάθεση σου δημιουργική και τις ιδέες σου αρκετά εμπνευσμένες. Δεν λείπουν οι αισθηματικές αποκαλύψεις αλλά και τα τρυφερά μηνύματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις τα πάντα για να διατηρηθείς σε φόρμα… Μήπως έφτασε η ώρα για να γραφτείς στο γυμναστήριο που λέγαμε;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12) 

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας Τοξότη μου ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ, σε βοηθά να κουβεντιάσεις και να λύσεις ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά που σε ταλάνιζαν. Επιπλέον κάποιες ευκαιρίες θα σου δοθούν για να αλλάξεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και για να ανανεώσεις τη ζωή σου! Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό (στις 7/2) θα ευεργετήσει για τα καλά την ερωτική σου ζωή!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2– 9/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Αυτή την εβδομάδα Αιγόκερέ μου είσαι σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις και έχεις την διάθεση να εκφραστείς και να πεις όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου! Προχώρησε σε συμφωνίες τώρα, πριν γυρίσει ανάδρομος Ερμής. Η Αφροδίτη από τον Κριό, βελτιώνει τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια όπου ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τους οικείους σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2 – 9/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου αναζητάς και συζητάς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου! Προχώρησε τώρα σε κινήσεις / διεκπεραιώσεις που επιθυμείς γιατί σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού και τα φλερτ δεν λείπουν από το προσκήνιο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/2- 9/2) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Σημαντικό νέο της εβδομάδας για σένα Ιχθύ μου είναι η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Διανύεις μία περίοδο που είσαι όλο σκέψεις, επαφές, συζητήσεις αλλά και αποφάσεις… Είσαι σε πνευματική εγρήγορση φρόντισε όμως να κάνεις τις κινήσεις σου τώρα, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σου! Το χαρούμενο είναι ότι βελτιώνονται τα οικονομικά σου ενώ ανακτάς σταδιακά και την αυτοπεποίθησή σου!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer