Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
20/01/2020 | 16:35

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01- 26/01) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας την ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις τις φιλικές σου σχέσεις ή ακόμα ομαδικές δράσεις και οργανώσεις στις οποίες θέλεις να συμμετέχεις. Μόνο που τα πράγματα δεν θα είναι απλά αφού τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να φέρει ιδιαίτερα ανατρεπτικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ένταση και προκλήσεις. Φρόντισε να μην επικεντρωθείς στην ένταση γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε οδηγήσει μακριά από τους στόχους που έχεις θέσει.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01-26/01) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά αναλαμβάνεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες επαγγελματικές προτάσεις η νέα βήματα στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη που βρίσκεσαι που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σημειώνοντας σημαντική εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ένταση και σε αιφνιδιαστικά γεγονότα καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Οι δυσκολίες που μπορεί να έρθουν θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και συγκρούσεις με ανώτερους σου, όμως θα πρέπει να τις αποφύγεις και να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να βρεις πρωτότυπες ιδέες ώστε να δρομολογήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου ώθηση για να επικεντρωθείς σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την πνευματική σου ανάπτυξη, τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, επαφές και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορούν το εξωτερικό. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για τη ανατροπές δεν αποκλείονται αφού τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και πιθανό είναι να φέρουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν ή φοβίες που έρχονται συνδυαστικά για να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι χαλώντας την υπέροχη ατμόσφαιρα και τη θετική σου διάθεση.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας την καχυποψία και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να κινηθείς αθόρυβα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή επιχειρηματικές δράσεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις οικονομικές τους συναλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικά γεγονότα ή αιφνιδιαστικά εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε πιθανές συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν αιφνιδιαστικοί έρωτες στη ζωή σου που θα δημιουργήσουν συναισθηματικές αναταράξεις, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η ένταση θα φέρει δυσκολίες και δυσάρεστες εξελίξεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε σχέση με την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες ή να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και ανατροπές γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς γεγονότα που πιθανά να σε φρύδια σου ή πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να δημιουργήσουν νέες συνθήκες που θα σε βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01- 26/01) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αλλάξει σημαντικά τα πράγματα στην καθημερινότητά σου. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ανατρεπτική διάθεση σε ότι μπορεί να προκαλέσει ρουτίνα, πρόσεξε γιατί αυτό θα αιφνιδιάσει τους γύρω σου και μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω της έντονης νευρικότητας που μπορεί να επικρατήσει.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δημιουργώντας συνθήκες χαράς, θετικής διάθεσης, αισιοδοξίας και παιδικότητας σε καθημερινό επίπεδο. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στον έρωτα και να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα σε απασχολήσουν έντονα, φρόντισε όμως να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο υπάρχει αστάθεια και δεν θα πρέπει να επενδύσεις σε γνωριμίες που μπορεί να φύγουν με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που ήρθαν. Οι εκπλήξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να δημιουργήσουν ένταση φρόντισε να εκμεταλλευτείς θετικά τις όποιες προκλήσεις.

 

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας την ανάγκη σου να στραφείς στην οικογένεια και δίνοντάς σου ώθηση να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά απασχολούν οικεία πρόσωπα. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την οικογενειακή σου ζωή όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η ένταση καραδοκεί και ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας την προϋποθέσεις για ξαφνικές αλλαγές, μετακομίσεις ή ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα με ψυχραιμία και ωριμότητα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνική ζωή, μετακινήσεις και συναναστροφές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει δρόμους για νέες εμπορικές συμφωνίες και δραστηριοποίηση σε ότι αφορά την επικοινωνία και το διαδίκτυο που μπορεί να αποβεί άκρως δημιουργική και επιτυχημένη για σένα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ξαφνικά γεγονότα ή εκνευρισμό που θα αλλάξουν τα σχέδιά σου και θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τις σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01- 26/01) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι αυτές που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και την διαχείρισή τους αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα ή γεγονότα που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζοντας άρδην την πορεία που μέχρι τώρα ακολουθείς σε ότι αφορά τη διάθεση του εισοδήματος σου και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δρομολογήσεις νέες προτεραιότητες αντιλαμβανόμενος ότι ήρθε η στιγμή να διαχειριστείς με σύνεση και να περιορίσεις σπατάλες που τελικά δημιουργούν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01 – 26/01) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας και καλείσαι να βγεις στο προσκήνιο αφού ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου εκδηλώνοντας με δυναμισμό θέλω, ανάγκες και απόψεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί σε μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς στη ζωή σου πού όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη σύνεση και ψυχραιμία καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νευρικότητα, συγκρουσιακή διάθεση και ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν την ανάγκη για αλλαγή στην μέχρι τώρα πορεία σου. Οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τόσο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις όσο και τις σχέσεις με τον οικογενειακό περίγυρο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισης.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (20/01- 26/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας ενισχύοντας σημαντικά την εσωστρέφεια καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα του προηγούμενου χρόνου. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αφήσεις πίσω με δυναμισμό ζητήματα του παρελθόντος ή εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε προβληματίζουν και να ταλανίζουν την ψυχολογία σου. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να έρθουν ξαφνικά γεγονότα που να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να φέρουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα και μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση και οι συνέπειες να είναι άκρως δυσάρεστες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer