Θα είναι το 2020 η τυχερή σας χρονιά;
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη το 2020
Ζωδια
03/01/2020 | 13:49

Ίσως να είστε ανάμεσα στα τυχερά ζώδια, οπότε ας το ανακαλύψουμε! Κάθε αστέρι και κάθε πλανήτης έχει τα δικά του διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις διαδρομές τους στον ουρανό, φωτίζουν ο ένας τον άλλο και εμάς εδώ στη Γη -και κάθε φορά που μιλάμε για τύχη, μιλάμε για τον Δία.

Πρόκειται για έναν φιλόδοξο πλανήτη, ο οποίος θέλει να μεγαλώσουμε με θετικό τρόπο. Ο Δίας μπορεί να είναι ο δικαστής, αλλά, ως επί το πλείστον, είναι ένας αξιόλογος συνεργάτης, ο οποίος φροντίζει να βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Ο Δίας θα εισέλθει στον Αιγόκερω στις 3 Δεκεμβρίου 2019 και θα μείνει δύο χρόνια εκεί. Ο Δίας σημαίνει χαρά και καλή τύχη. Στον Αιγόκερω, ο Δίας γίνεται νηφάλιος και σοβαρός, και η ανάπτυξη έρχεται από καλά σχεδιασμένα πλάνα, παρά από παρορμητικές κινήσεις.

Αν ανήκετε σε ένα από τα τυχερά ζώδια του 2020, δεν θα σας δοθεί τίποτα έτοιμο, θα πρέπει να εργαστείτε για την καλή τύχη σας.

Αιγόκερως

Γνωρίζουμε ότι δεν σας αρέσουν τα πάρτι, αλλά θα πρέπει να γιορτάσετε το συντομότερο δυνατό την πρώτη θέση στον κατάλογο με τα πιο τυχερά ζώδια του 2020. Το νέο έτος θα είναι μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Θα είστε σε θέση να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών όλων αυτών των ετών. Όλη η προσπάθεια που σας αρέσει να κάνετε (υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου, του κυβερνήτη σας) θα ανταμειφθεί τώρα.

Παρθένος

Όλες οι πτυχές της ζωής σας έχουν τα φώτα να καρποφορήσουν το 2020, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να δίνετε προσοχή στα οικονομικά σας. Με άλλα λόγια, τα χρήματα θα φτάσουν σε εσάς. Εάν θέλετε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε κάτι νέο, μη το σκεφτείτε πολύ. Γνωρίζουμε ότι σας αρέσουν οι στρατηγικές και συχνά σκέφτεστε πάρα πολύ πριν λάβετε μια απόφαση, αλλά αυτή τη φορά έχετε το δώρο της τύχης με το μέρος σας.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το μοναδικό ζώδιο της Γης που θα λάβει την επιρροή του Ουρανού, του πλανήτη των απροσδόκητων γεγονότων. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να ξεκινήσει τη χρονιά λίγο ανήσυχος και αναστατωμένος, αλλά όταν συμβεί μια ξαφνική αλλαγή, θα αισθανθεί καλύτερα. Μην ανησυχείτε γι’ αυτή την αλλαγή (γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος μισεί το απροσδόκητο), επειδή ο Δίας και ο Κρόνος θα δουλέψουν για να σας δώσουν την καλύτερη τύχη. Ο καλύτερος τομέας της ζωής σας το 2020 θα είναι η αγάπη. Έχετε όλα τα φώτα για να συναντήσετε έναν νέο έρωτα που, εκτός των άλλων, θα σας βοηθήσει με τα οικονομικά σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer