Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
05/11/2019 | 09:53

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

 

Μία δυναμική αλλά και έντονη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές σου συνεργασίες γιατί με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα υπάρξουν ισχυροί και ύπουλοι ανταγωνισμοί και πισώπλατα χτυπήματα. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στην πορεία της εβδομάδας το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, σου προσφέρει ηθική, συναισθηματική και οικονομική ανταμοιβή για όλους τους κόπους που έχεις κάνει ως σήμερα κυρίως στις πρακτικές σου υποθέσεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11-10/11) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5) 

 

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές απαιτήσεις αλλά και αρκετό άγχος, ιδιαίτερα για υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία και τις συμφωνίες. Ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό σε φέρνει σε μία κόντρα με το περιβάλλον σου και με τους ανθρώπους που έχεις στενή επαφή, λύσεις όμως δίνονται στο τέλος της εβδομάδας. Το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, σε βοηθά να εμβαθύνεις πιο ουσιαστικά στις σχέσεις που υπάρχουν γύρω σου και να βάλεις μία πιο σταθερή δομή, βλέποντας πολλές από τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

 

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να έχεις ασυγκράτητες επιθυμίες, ενώ την ερωτική σου ζωή να φουντώνει από πάθος και ζήλεια κάποιες στιγμές. Η καθημερινότητά σου όμως Δίδυμε, θυμίζει ένα μεθυστικό κοκτέιλ που σου προκαλεί ζάλη, γιατί υπάρχουν πολλά «συστατικά» τα οποία είτε δεν μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα, είτε σε αποδιοργανώνουν από το πουθενά, βάλει ένα καλό πρόγραμμα. Το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να βάλεις στα σκαριά νέα σχέδια και νέους στόχους για την πορεία σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Με κόντρες και αντιπαραθέσεις ξεκινά η εβδομάδα σου φίλε μου Καρκίνε, αφού το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα έρχεται για να διαταράξει στις 5 του μήνα την ψυχική σου ηρεμία. Καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή και τις σχέσεις σου έρχονται για να προκαλέσουν ένταση αυτό το διάστημα. Το εξάγωνο του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα σε βοηθά να βρεις και πάλι την χαρά που κρύβεται μέσα σου, να γεμίσεις τις μέρες σου με νέα δημιουργικά σχέδια, ενώ μία μετακίνησή ή ο σχεδιασμός αυτής θα δώσει μία νέα πνοή στην καθημερινότητά σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Η εβδομάδα ξεκινά με κουτσομπολιό και πλεκτάνες που αφορούν τα επαγγελματικά σου αγαπημένε μου Λέοντα. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα προκαλεί εντάσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, προκύπτουν λόγια και καβγάδες που εντέλει σου προκαλούν στρες. Η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά το πρόγραμμα σου … Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ της, η ψυχολογία σου ανεβαίνει, ενώ αυτές τις μέρες ευνοείσαι για να αλλάξεις συνήθειες και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

 

Η εβδομάδα ξεκινά με ανασφάλειες, αλλά και με πιέσεις για τα οικονομικά σου αγαπητέ μου Παρθένε. Ίσως δεν θα μπορείς και εσύ από την πλευρά σου να συγκρατήσεις τα πάθη σου και θα οδηγηθείς σε υπερβολές. Η πορεία των ημερών που ακολουθούν όμως, κρίνεται άκρως ικανοποιητική αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, εγγυώνται σταθεροποίηση σχεδίων, επιθυμιών και κατάκτηση ονείρων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Ο Άρης από το ζώδιο σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα και υπάρχει έκρυθμη διάθεση στην ατμόσφαιρα. Τα πάντα γύρω σου μυρίζουν μπαρούτι, και θέλεις να ξεσπάσεις για ζητήματα του παρελθόντος και να δικαιωθείς για ότι έχεις περάσει ως σήμερα. Υπομονή, ψυχραιμία και απόφυγε τώρα να βγάλεις στην φόρα απωθημένα τα οποία υπάρχουν. Η πορεία της εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε μία σειρά την ψυχολογία και την διάθεσή σου! Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις από αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείπουν.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών, αφού από τη μία πλευρά ο Ερμής κινείται ανάδρομος από το ζώδιο σου, από την άλλη ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας είναι σε τετράγωνο με τον Άρη. Αναλογίζεσαι, νοσταλγείς, σκέφτεσαι το παρελθόν, θυμώνεις, θέλεις να πάρεις την εκδίκησή σου και τρώγεσαι με τα ρούχα σου … Αυτές οι τάσεις θα είναι κυρίαρχες ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στην πορεία οι μέρες σου χαλαρώνουν, γίνονται πιο αισθαντικές, ενώ η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ της.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και η Αφροδίτη πορεύεται στο δικό σου ζώδιο, ανανεώνεσαι,αλλάζεις την εμφάνισή σου και έχεις την διάθεση να αφεθείς στα αισθήματά σου! Το αρνητικό της εβδομάδας είναι ότι υπάρχουν κόντρες και αντιπαραθέσεις στον κοινωνικό σου κύκλο ενώ και οικονομικά είσαι πιεσμένος. Στην πορεία της εβδομάδας καταφέρνεις και λύνεις ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά που σε επιβάρυναν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που φέρνει ισχυρές κόντρες και μάχες εξουσίας στα επαγγελματικά σου. Προσοχή στις διενέξεις με συνεργάτες και μην επιμένεις σε καταστάσεις που είναι αδιέξοδες. Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσουν να βάλεις δομή σε προσωπικά σχέδια. Το μυαλό σου καθαρίζει από σκέψεις και θέτεις στόχους για την πορεία σου!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11 – 10/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Αρκετό παρασκήνιο υπάρχει αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου και αυτό σε απογοητεύει αλλά σου προκαλεί και απογοήτευση αγαπημένε μου Υδροχόε. Λόγια, συζητήσεις και επαφές έχουν δόλο, σκοπιμότητα ενώ τα κουτσομπολιά δεν λείπουν. Ωστόσο οι θετικές όψεις του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις κενά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/11- 10/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η νέα εβδομάδα αναμένεται δυναμική για σένα φίλε μου Ιχθύ. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει πιο επίμονο και διεκδικητικό στους στόχους σου. Ο ερωτισμός διάχυτος και η υπερβολή χτυπά κόκκινο. Στην πορεία της εβδομάδας οι αρμονικές όψεις του Ήλιου – Κρόνου – Ποσειδώνα, εγγυώνται κατάκτηση σχεδίων, υλοποίηση επιθυμιών και σταθεροποίηση σε ότι έχεις βάλει στόχο.