Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
30/10/2019 | 10:49

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10- 3/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία σε αιφνιδιάζει Κριέ μου για θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά σου! Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αστάθειες που θα σε αποδιοργανώσουν. Ο Ερμής ξεκινά και αυτός με την σειρά του την ανάδρομη πορεία του και εσύ τώρα αναλογίζεσαι το παρελθόν και ψάχνεις λύσεις . Την Παρασκευή το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, δίνουν άλλον αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου ….

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10-3/11) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Ταραχώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Ταύρε, αφού η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή σου, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο σου στο φαινόμενο, προϊδεάζει ότι αυτό τον καιρό θα δεχθείς ακραίες, ξαφνικές απότομες αλλαγές στα σχέδιά σου! Επιπλέον ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει με μήνυμα, επικοινωνία, τηλέφωνο… φέρνοντας αναθεωρήσεις. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε φάση βελτίωσης από την Πέμπτη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε, αφού το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και οι ευθύνες πολλές. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Σκορπιό, φέρνει ανακατατάξεις στην καθημερινότητα και στους ρυθμούς σου και κυριαρχεί κάπως «ταραχή»! Ο Ερμής, – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – ξεκινά την ανάδρομη πορεία του , προκαλώντας εκνευρισμούς για όλους και για όλα … Δείξε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις. Το χαρούμενο νέο είναι ότι η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στον Τοξότη, φέρνοντας ένα κύμα ανανέωσης στον τομέα των σχέσεών σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό η οποία φέρνει όμορφες, ξαφνικές εκπλήξεις που σε συναρπάζουν. Ένας νέος έρωτας, μία νέα ιδέα, χαρές από τα παιδιά και όμορφες στιγμές θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα και την ρουτίνα. Μην ξεχνάμε όμως πως και ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία, έτσι λοιπόν έρχεσαι και σε επαφές με το παρελθόν σου ή νοσταλγείς στιγμές – κυρίως της αισθηματικής σου ζωής! Οι συνθήκες στην εργασία βελτιώνονται από την Πέμπτη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Με συναισθηματικές εξάρσεις θα είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ξεκουνάει για τα καλά από την σταθερότητα, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό φέρνει ασυνενοησία με το περιβάλλον και αναποδιές στο σπίτι. Η νοσταλγία μέσα σου είναι διάχυτη και ίσως μετανιώνεις για λόγια του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σου υπάρχει βελτίωση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10- 3/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η εβδομάδα είναι γεμάτη επικοινωνίες, ιδέες, μηνύματα, μέσα σε όλο αυτό το επικοινωνιακό κομφούζιο υπάρχουν οι λόγοι που πρέπει να είσαι και προσεχτικός. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει ταραχώδη μηνύματα ή και αποκαλύψεις που σοκάρουν. Ο ανάδρομος Ερμής από το Σκορπιό προκαλεί αναποδιές στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο και καβγαδάκια με το περιβάλλον σου. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία για να πεις λόγια που κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό. Ευχάριστες ανακατατάξεις στο σπίτι από την Πέμπτη σου δίνουν χαρά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυτή την εβδομάδα δεν νιώθεις και τόση μεγάλη σιγουριά και σταθερότητα από τις εξελίξεις που διαμορφώνονται τη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, ενώ ο Ερμής ανάδρομος από το ίδιο ζώδιο, προκαλεί αναποδιές με τα χρήματα, τα οποία φεύγουν πολύ γρήγορα μέσα από τα χέρια σου! Απέφυγε τη νευρικότητα Ζυγέ μου, γιατί έχεις και τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (αυτή την Πέμπτη), θα κάνει πιο ευχάριστο και κοινωνικό το κλίμα των ημερών…

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνη που αυτή την φορά γίνεται στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ … Είναι ο καιρός που γυρνάς μία νέα σελίδα, πας μπροστά, πας παρακάτω κάνεις αλλαγές … Η αλήθεια είναι όμως ότι αναστατώνεσαι γιατί στις αλλαγές αυτές δεν συμπορεύεσαι με τους ανθρώπους που είχαν ως σήμερα έναν σταθερό ρόλο στη ζωή σου! Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο σου, αναλογίζεσαι το χτες, κάνεις τον απολογισμό σου και θέλεις τον δικό σου χρόνο για να αποστασιοποιηθείς και να σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Έχεις τις κλειστές στο ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ μου Τοξότη, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, ενώ σε πιάνει και ένας εσωτερικός αναβρασμός, που σε κάνει να βρίσκεσαι στην «τσίτα». Σε αυτό οφείλεται η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή τη Δευτέρα στο ζώδιο του Σκορπιού. Γίνονται ανακατατάξεις στα εργασιακά σου από τώρα και για 14 ημέρες που σου προκαλούν άγχος. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και ομορφαίνεις, αλλάζεις, γοητεύεις και έχεις κατακτήσεις. Από την Πέμπτη λοιπόν η διάθεση στρώνει και αρχίζεις τα φλερτ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10- 3/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχεις. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου, ενώ αρχίζεις και ξεσκονίζεις το ντουλάπι των αναμνήσεων, αναγνωρίζοντας ότι άφησες πίσω κάποιες επιθυμίες σου, που τώρα πρέπει να τις κάνεις πράξη … Δεν σου κρύβω λοιπόν ότι αυτό που κάποτε ήθελες και απέρριψες, ήρθε η ώρα να το διεκδικήσεις και να τα κατακτήσεις εκ νέου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10 – 3/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Τα πάντα αλλάζουν και ανατρέπονται, θα μου πεις αυτό δεν είναι νέο, αφού τους τελευταίους μήνες δεν μπορείς εύκολα ούτε μία στιγμή να ηρεμήσεις και πάντα συμβαίνει ένα ευτράπελο. Αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, κάνεις ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα, ή αλλάζει η δομή στην καριέρα σου! Προσοχή όμως γιατί θα υπάρχουν και αναποδιές και καθυστερήσεις λόγω ότι ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα φόρτε της ιδιαίτερα από την Πέμπτη που θα περάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/10- 3/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Ξεκινά μία εβδομάδα που σου δίνει νέα προοπτική, νέο όραμα και πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις την ζωή σου, όπου και όπως εσύ θέλεις. Επαφές ή ταξίδια σε εξωτερικό, σημαντικές συμφωνίες, ενάρξεις σπουδών, νομικά ζητήματα , νέες ιδέες ή και νέες γνωριμίες σε γεμίζουν με ενθουσιασμό. Σε όλα αυτά πρέπει να προσέξεις τον Ερμή που είναι ανάδρομος, όπου μπορεί να φέρει τώρα την εκπλήρωση ενός σχεδίου από το παρελθόν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου επέκταση.