Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
09/07/2019 | 11:11

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7- 14/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μία εβδομάδα δυναμική σε γεγονότα ξεκινά, όπου από το ξεκίνημά της κορυφώνονται οι εξελίξεις και οι ανακατατάξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα. Αλλάζουν οι προοπτικές που έχεις, κάποιοι στόχοι μορφοποιούνται όμως οι μέρες είναι πιο δύσκολες και δοκιμαστικές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου επηρεάζεσαι από τις αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Ήλιο και με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ζητήματα του παρελθόντος καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις, όμως η διαδικασία αυτή σε απογοητεύει ή και σε πληγώνει. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, δεν θα λείψουν οι αναθεωρήσεις ιδιαίτερα για ζητήματα αισθηματικά. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να σε κάνει αρκετά σπάταλο λόγω αντίδρασης με τα οικονομικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Η εβδομάδα έχει τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ταύρε. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, δημιουργεί αιτίες για να βρίσκεσαι τώρα σε συναισθηματική ένταση, είτε για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, είτε τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Μία φάση απολογισμού, αναθεώρησης ή και νοσταλγίας συναισθηματικής είναι μέσα στο πρόγραμμα αφού ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Σημαντικό είναι ωστόσο, να αποφύγεις τις λεκτικές κόντρες με τα άτομα που συμβιώνεις, ή ακόμα και να μεριμνήσεις για βλάβες ή ζημιές στο χώρο του σπιτιού. Στα θετικά της εβδομάδας είναι τα ευχάριστα νέα , οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα από αυτή την εβδομάδα, ταλανίζοντας τον επικοινωνιακό σου τομέα. Καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και ένα χάος σε συναντήσεις και ραντεβού είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου για σένα Δίδυμέ μου. Δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να βρίσκεσαι σε μία φάση αναθεώρησης σκέψεων ή και αποφάσεων. Θέλω να μου δείξεις παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σου μέσο. Το διάστημα αυτό πιέζεσαι και οριοθετείς εκ νέου υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Μπορεί η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου να πέρασε, οι δοκιμασίες όμως συνεχίζονται αφού αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει αντιθέσεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα γίνονται τώρα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να σε θίγει, να σε πληγώνει και να σε ωθεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Λέοντα μαζί με τον Άρη από το ίδιο ζώδιο, εξανεμίζουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού και γίνονται τώρα αναποδιές με τα οικονομικά σου! Ωστόσο η εβδομάδα έχει και τα καλά της όπου αυτά αφορούν ένα ταξίδι , μία μετακίνηση ή ακόμα και μία νέα γνωριμία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου με τον Ερμή να ξεκινά τα «τσαλίμια» του στο ζώδιο σου, γυρνώντας φαινομενικά ανάδρομος από αυτή την Δευτέρα. Επικοινωνιακές γκάφες και αλαλούμ σε συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις σε αποδιοργανώνουν αυτή την περίοδο αλλά σου προκαλούν και έντονο εκνευρισμό. Επιπλέον, ο Άρης από το ζώδιο σου μπορεί από τη μία πλευρά να σε κάνει διεκδικητικό και γεμάτο πάθος για ζωή, από την άλλη όμως εντείνει τον εγωισμό σου και τη νευρικότητά σου! Δεν θα λείψουν λοιπόν αυτή την εβδομάδα οι συγκρούσεις ούτε από τον επαγγελματικό αλλά ούτε και από τον προσωπικό σου τομέα. Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και οι παρεξηγήσεις είναι αιφνίδιες…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7- 14/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)    

Η εβδομάδα ξεκινά σε όμορφους, κοινωνικούς ρυθμούς για σένα Παρθένε μου αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που γίνεται την Δευτέρα σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα, ενώ οι προτάσεις , οι ιδέες και οι συζητήσεις για ταξίδια και για νέες εμπειρίες σε γεμίζουν από χαρά. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, σου προκαλούν τον σχετικό αναβρασμό, δεν είσαι ικανοποιημένος από το κλίμα που υπάρχει και θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις, δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για νέα εγχειρήματα. Ο μέρες που ακολουθούν σε ωθούν και σε έναν απολογισμό τόσο των επιθυμιών σου όσο και τις αισθηματικής σου ζωής! Η ανάγκη σου να αποτραβηχτείς και να σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις σου είναι ισχυρή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να μην έχεις ούτε διάθεση αλλά ούτε και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει καλοκαιράκι Ζυγέ μου. Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δηλώνουν ότι αυτή την εποχή υπάρχουν ισχυρή προβληματισμού στο σπίτι, στην οικογένεια, στην εργασία όπου τώρα καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες και να κοιτάξεις μπροστά. Συναισθηματικά μπορεί να νιώθεις πληγωμένος ή και απογοητευμένος μέσα στις ημέρες που ακολουθούν. Η διέξοδός σου είναι η κοινωνική ζωή που μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις από τις πιέσεις. Η επαφή σου με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού ο Ερμής ανάδρομος από το Λέοντα, φέρνει αναθέρμανση σχέσεων.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δίνεις την δική σου μάχη αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ για να κατακτήσεις στόχους και για να προχωρήσεις μπροστά σε σχέδια τα οποία θέλεις να γίνουν πραγματικότητα. Η ένταση και η νευρικότητα όμως θα είναι η βασική αιτία για να προκληθούν ρήξεις με το περιβάλλον σου , αφού το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που γίνεται την Πέμπτη σε επηρεάζει άμεσα (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου). Δείξε παραπάνω προσοχή σε επαγγελματικά έγγραφα και θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για συμφωνίες ή νέα ξεκινήματα στην καριέρα σου – ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος-!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μπορεί το ταμείο να είναι μείον και να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου γιατί δεν μπορείς να κάνεις με άνεση αυτό το καλοκαίρι όλα όσα θα θελες, ωστόσο η εβδομάδα σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να αποκτήσεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους. Κάποιες κόντρες στα επαγγελματικά σου είναι αναμενόμενες, οι πιέσεις στα οικονομικά και στα αισθηματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, ωστόσο είναι βέβαιο ότι αυτή την εβδομάδα θα το ρίξεις και λίγο στο σορολό και θα βάλεις στα σκαριά πλάνα για το καλοκαίρι! Προσοχή όμως γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και η αταξία θα είναι ευδιάκριτη σε μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7- 14/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, προσπαθώντας φίλε μου Αιγόκερε να λύσεις το κουβάρι το οποίο τώρα υπάρχει γύρω σου! Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Καρκίνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, φανερώνουν ότι σε αυτούς τους τομείς θα έχεις και σημαντικά ξεκαθαρίσματα ενώ και η δική σου συμπεριφορά θα κριθεί σκληρή και αμετάκλητη. Κάποιες καθυστερήσεις ή και μπερδέματα με οικονομικά έγγραφα είναι μέσα στο πρόγραμμα, πρόσεξε μην ξεχάσεις να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 -14/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-20/2)

Η νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε ξεκινά ζόρικα και εκρηκτικά για σένα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να είναι σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει και που είναι έτοιμο να κάνει την έκρηξή τους. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα και δεν είναι πολύ εύκολο να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου – άλλα λες, άλλα καταλαβαίνει το άτομο που έχεις απέναντί σου – ! Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό ωστόσο θα φέρει τα καβγαδάκια , την ένταση και τις αλλαγές στις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις ενώ μπορεί να γίνεις και ο «επαναστάτης» με τα άτομα που συμβιώνεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7-14/7) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Το ημερήσιο πρόγραμμά σου μπορεί να είναι φορτωμένο και να υπάρχουν και αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που σε εκνευρίζουν, όμως αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ, μπορείς σταδιακά να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου! Ο ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα φέρνει αταξία στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου ενώ το τετράγωνο Άρη – Ουρανού προκαλεί εκνευρισμούς στους παραπάνω τομείς. Ωστόσο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο υπάρχουν ευκαιρίες διασκέδασης, έρωτα, ανάπαυλας. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα φέρνει μία θετική εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή.