Η Miss Lyk μας ενημερώνει
Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζωδια
02/07/2019 | 10:28

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Πολικότητα: Θηλυκό.

Φύση: Συναισθηματική και μελαγχολική.

Στοιχείο: Νερό.

Ιδιότητα: Παρορμητική.

Πλανήτης: Η Σελήνη, ο Πλανήτης της ψυχής, της διαίσθησης και των συναισθημάτων.

Ημέρα: Δευτέρα.

Χρώματα: Πράσινο, μπλε, τιρκουάζ, γκρι.

Πέτρες: Ακουαμαρίνα, μαργαριτάρι, αχάτης, αμέθυστος, και ζαφείρι.

Μέταλλα: Ασήμι και χαλκός.

Ζώα: Χελώνα, φώκια, δελφίνια, ψάρια, κύκνοι, θαλάσσια θηλαστικά, χέλια και όλα τα καρκινοειδή.

Άγγελος: Γαβριήλ

Ώρα: Σούρουπο και ηλιοβασίλεμα.

Κατεύθυνση: Δύση

Το σύνθημά σας: Αισθάνομαι και διαισθάνομαι.

Θετικά χαρακτηριστικά: ευγενικός, αγαπητός, συναισθηματικός, διαισθητικός, ευφάνταστος, επιφυλακτικός, προστατευτικός και συμπαθητικός.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: πονηρός, μεταβαλλόμενος, κυκλοθυμικός, υπερβολικά συναισθηματικός, ακατάστατος, προσκολλημένος και μεμψίμοιρος.

ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Το ισχυρότερο χαρακτηριστικό σας είναι ότι είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι όταν πρόκειται για τα συναισθήματά σας και έχετε έντονη προσκόλληση στα πρόσωπα που αγαπάτε. Δεν μπορείτε ποτέ να βλάψετε τα συναισθήματα των άλλων σκόπιμα και κάνετε τους άλλους ανθρώπους να σας ανταποδίδουν τα δικά σας συναισθήματα. Ένα άλλο θετικό χαρακτηριστικό σας είναι η αγάπη σας για το σπίτι και την οικογένειά σας. Η οικογένεια είναι ό, τι πιο ιερό έχετε και την προστατεύετε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε προσπαθήσει να ταράξει την οικογενειακή σας ασφάλεια. Είστε εξαιρετικά ρομαντικοί και τρυφεροί και η ερωτική σας ζωή είναι περισσότερο μια φαντασίωση απ’ ό, τι πραγματικότητα. Η δυνατή σας μνήμη και η δυνατότητα διατήρησής της είναι ένα συν για σας, καθώς μπορείτε να θυμάστε γεγονότα που χρονολογούνται χρόνια, λες και το συμβάν συνέβη χθες. Σας αρέσει να ζείτε στο παρελθόν και αγαπάτε τα παιδιά σας, τα οποία βρίσκετε δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Είστε προσγειωμένοι και καθόλου επιπόλαιοι. Είστε ευγενικοί και αξιαγάπητοι και σας αρέσει να σας φροντίζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σας αρέσει να είστε απομονωμένοι και πολύ προστατευτικοί απέναντι στον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να εμπιστεύεστε δύσκολα. Αυτή η στάση σας μπορεί μερικές φορές να δυσκολεύει τους άλλους να δεχτούν ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά γι’ αυτούς. Είστε συχνά πολύ κτητικοί με τα άτομα που φροντίζετε και μπορεί να ξεπεράσετε τα όρια με το να γίνεστε υπερβολικά εξαρτημένοι. Αν και είστε πολύ καλοί στο να αισθάνεστε τους άλλους ανθρώπους, τις συγκινήσεις και τα συναισθήματά τους και είστε πάντα παρόντες για να τους παρέχετε υποστήριξη, δε μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με κανέναν και τα κρατάτε πάντα για τον εαυτό σας. Επειδή σας αρέσει να σας φροντίζουν, πολλές φορές η συμπεριφορά σας εκλαμβάνεται ως παιδική και κατ’ επέκταση ως ανωριμότητα. Καθώς είστε ιδιαίτερα προσκολλημένοι στο παρελθόν, το βρίσκετε δύσκολο να προχωρήσετε μπροστά, αν αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο γεγονός. Εμφανίζετε αρνητικά χαρακτηριστικά, όπως να κρατάτε μούτρα και να αναμοχλεύετε συνέχεια τα ίδια ζητήματα. Δεν έχετε σταθερότητα στη ζωή σας, καθώς μπορεί εύκολα να επηρεαστείτε από τους γύρω σας.

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ..

Από τη θετική πλευρά:

♥ Φροντίζετε και παρηγορείτε το πρόσωπο που αγαπάτε.

♥ Είστε πολύ ρομαντικοί και παθιασμένοι.

♥ Είστε πιστοί στο σύντροφό σας και πάντα δίπλα του σε περιόδους ανάγκης.

♥ Είστε συναισθηματικά δεμένοι με το σύντροφό σας και ως εκ τούτου, σπάνια δημιουργείτε απόσταση και ψυχρότητα, όταν αγαπάτε.

♥ Δείχνετε και δίνετε συνέχεια την αγάπη σας.

Από την αρνητική πλευρά:

♥ Μπορεί να γίνετε πολύ κυκλοθυμικοί κατά καιρούς.

♥ Η ανάγκη σας για συναισθηματική υποστήριξη μπορεί να σας κάνει πολύ προσκολλημένους στη σχέση σας.

♥ Η υπερβολικά συναισθηματική φύση σας μπορεί επίσης να είναι εμπόδιο για μια επιτυχημένη σχέση.

♥ Γκρινιάζετε για μικροπράγματα.

♥ Περνάτε από χρονικές περιόδους ανασφάλειας, αναλογιζόμενοι αν ο σύντροφός σας μπορεί να σας δώσει αυτά που θέλετε και κάποιες φορές χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer