Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά απο τη Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
23/01/2012 | 10:22

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Κριοί μου,

Την εβδομάδα αυτή μην επιμένετε να κρατάτε μέσα σας θέματα που σας απασχολούν, αντίθετα εμπιστευτείτε σε άτομα που η κρίση τους είναι εκτός αμφιβολίας. Με τον τρόπο αυτό θα αισθανθείτε πιο ανάλαφροι και θα ανακτήσετε την ενέργεια σας. Στα επαγγελματικά σας δώστε μεγάλη προσοχή, για να αποφύγετε να σας εξαπατήσουν. Τα άστρα ευνοούν πού τα αισθηματικά σας και φέρνουν όμορφες στιγμές και ένα νέο έρωτα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 -29/1) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Ταύροι μου,

Η εβδομάδα ξεκινάει με συναισθηματικές δοκιμασίες, μην ανησυχείτε, τα άστρα σας ευνοούν και όλα θα λυθούν. Για εσάς που έχετε μια σχέση προσοχή στα λόγια που θα κάνετε με το ταίρι σας. Για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, εμπιστευτείτε κοντινά σας πρόσωπα, παράλληλα θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας , οπλιστείτε με υπομονή και δύναμη . Μην συγκρίνετε συνέχεια τον εαυτό σας με άλλους, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να αγχώνεστε χωρίς λόγο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)

Διδυμάκια μου,

Την εβδομάδα αυτή ευνοούνται ταξίδια , στα οποία είναι πού πιθανό να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα καταλήξει σε σχέση. Για εσάς που είστε σε μια σχέση καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας το οποίο αισθάνεται εγκαταλελειμμένο. Ξεκουραστείτε και διασκεδάστε τα άστρα ευνοούν την κοινωνική σας ζωή. Στα επαγγελματικά σας, η τύχη είναι με το μέρος σας και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Ωστόσο , παραμείνετε προσεχτικοί μην βιαστείτε. Τέλος, προσέξετε την διατροφή σας για να αποφύγετε μικρά προβλήματα υγείας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Καρκινάκια μου,

Την εβδομάδα αυτή η ερωτική σας ζωή θα εξελιχθεί χωρίς εμπόδια και εντάσεις, τα άστρα σας ευνοούν. Ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από κέρδη που θα έχετε λόγω επαγγελματικών επιτυχιών .Ωστόσο φανείτε πολύ προσεχτικοί και υπομονετικοί. Τα ‘άστρα ενισχύουν την γοητεία σας και σας δίνουν ενέργεια και ενθουσιασμό. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια σας και φίλους , τέλος, οργανώστε ένα ταξιδάκι τα άστρα ευνοούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1- 29/1) ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Λιονταράκια μου,

Την εβδομάδα αυτή θα ταλαντεύεστε ανάμεσα στην καλοσύνη και την επιθετικότητα, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και όλα θα χαλαρώσουν, τα άστρα ευνοούν και φέρνουν δίπλα σας τα κατάλληλα άτομα. Στα επαγγελματικά σας έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία και να κλείσετε μια δυνατή συμφωνία. Η μεθοδικότητα και η ακρίβεια σας θα βοηθήσουν πολύ. Για εσάς που έχετε μια σχέση καλό θα ήταν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, η δουλειά δεν σταματά, όσοι είστε μόνοι βγείτε , διασκεδάστε και δεν θα το μετανιώσετε, μια πολύ καλή γνωριμία είναι πιθανή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)

Παρθένοι μου,

Την εβδομάδα αυτή τα άστρα σας δίνουν την δύναμη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, το γεγονός αυτό θα προκαλέσει ευτυχία και ικανοποίηση. Για εσάς που κάνετε παρέα με την μοναξιά ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Εμπιστευτείτε καλούς φίλους για να πάρετε συμβουλές που αφορούν προβλήματα που σας απασχολούν , δεν θα το μετανιώσετε. Στα επαγγελματικά σας, διατηρείστε χαμηλούς τόνους και μην βιάζετε τα γεγονότα, τα άστρα ευνοούν και η επιτυχία στα σχέδια σας δεν θα αργήσει να έρθει. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, αναπάντεχα έξοδα θα σας αναστατώσουν, οργανωθείτε από τώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ζυγοί μου,

Την εβδομάδα αυτή θα επωφεληθείτε πολύ από την υποστήριξη των άστρων. Αμφιβολίες και δισταγμοί εξαφανίζονται, έχετε το ηθικό του νικητή και το χαμόγελο επιστέφει. Το γεγονός αυτό θα απογειώσει τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Θα απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας. Για εσάς που είστε μόνοι η εβδομάδα ευνοεί πού ταξίδια και εξόδους. Τέλος, διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία με άθληση και καλή διατροφή τα άστρα ευνοούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Σκοπρίοι μου,

Την εβδομάδα αυτή τα άστρα σας βοηθούν να εκτιμήσετε περισσότερα πράγματα και να δείτε την ζωή με άλλα μάτια. Οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές εμπεριέχουν ειλικρίνεια και θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε. Ωστόσο καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να δεχτείτε και την κριτική όπου χρειαστεί. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, μην κάνετε αλόγιστα έξοδα γιατί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Καταπολεμήστε το άγχος σας που σας κάνει οξύθυμους και σας βγάζει εκτός λογικής. Ξεκινήστε ένα σπορ και καλή διατροφή, τα άστρα ευνοούν πολύ .

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Τοξότες μου,

Την εβδομάδα αυτή καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για κανένα θέμα, δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα Παρόλα αυτά προετοιμάστε το έδαφος για να είστε έτοιμοι την στιγμή που τα άστρα θα ευνοήσουν τις κινήσεις σας. Στα επαγγελματικά σας, μην σταματήσετε να υπερασπίζεστε την άποψη σας, με ηρεμία και ευγένεια θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για εσάς που είστε μόνοι ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει. Τέλος, η εβδομάδα ευνοεί άθληση και καλή διατροφή, ξεκινήστε για να έχτε την ενάργεια που χρειάζεστε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αιγοκεράκια μου,

Την εβδομάδα αυτή μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ενός καλού φίλου, τολμήστε το και δεν θα το μετανιώσετε. Ωστόσο προσπαθήστε να βοηθήστε και μόνοι σας τον εαυτό σας, βλέποντας πιο αισιόδοξα την ζωή σας. Στα ερωτικά σας, τα άστρα φέρνουν νέες γνωριμίες και ένα μεγάλο έρωτα. Στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να δείξετε περισσότερη προσοχή και αυξημένη επαγρύπνηση για να αποφύγετε αντιπαλότητες και προβλήματα. Τέλος, προσέξτε τα οικονομικά σας, η τύχη είναι με το μέρος σας , θα σας φέρει ένα αναπάντεχο χρηματικό ποσό αλλά μην πέσετε στην παγίδα της σπατάλης .

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)

Υδροχοάκια μου,

Επιμονή και αφοσίωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Δεν εγκαταλείπετε εύκολα, ακόμη και μπροστά σε σημαντικά εμπόδια. Ωστόσο θα χρειαστεί να διπλασιάσετε την προσοχή και την επαγρύπνηση σας προκειμένου να αποφύγετε τα πιο δύσκολα. Στα ερωτικά σας, τα άστρα ευνοούν πολύ γνωριμίες , για εσάς που έχετε μια σχέση , η περίοδος ευνοεί μια συμβίωση ή ένα γάμο. Η γοητεία σας είναι μεγάλη αλλά δεν θα τν χρησιμοποιήσετε μόνο στα οικονομικά αλλά για να λάβετε μια χρηματοδότηση για την δουλειά σας!.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/1 – 29/1) ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)

Ψαράκια μου,

Την εβδομάδα αυτή τα άστρα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το άγχος, την κόπωση και την οξυθυμία σας. Προτιμήστε τον διάλογο για να λύσετε σημαντικά προβλήματα στον χώρο της εργασίας αλλά και προσωπικά. Νομίζετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει αλλά αυτό δεν ισχύει τα άστρα θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Έχετε υπομονή γα να πετύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και δεν θα το μετανιώσετε. Τέλος, αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια σας και το ταίρι σας , θα περάσετε πού όμορφα και θα χαλαρώσετε. Για εσάς που κάνετε παρέα με την μοναξιά, βγείτε, διασκεδάστε, love is on the way.. What do https://www.essaysreasy.online/ write an essay for me you think needs to be done in your home city to make it better

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer