ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προσυνεδριακών συνελεύσεων στην Κεφαλονιά [εικόνες]
Πολιτική
12/02/2024 | 07:00

Οι Οργανωσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ολοκληρωσαν τον κύκλο των προσυνεδριακών συνελεύσεων τους με την συνεδρίαση των Μελών των Οργανώσεων του Δήμου Αργοστολίου χθες Κυριακή 11-2-2024, παρουσία του Αντώνη Κασιμάτη, μέλους της Κ.Ε.

Υπήρξε γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος, αναλύθηκαν οι θέσεις και προτάσεις της Κεντρικής Επιτροπής Θέσεων για τα βασικά ζητήματα που αφορούν την Ελληνική κοινωνία καθώς και αυτά που αφορούν την νέα πορεία του κόμματος μας , την ανασυγκρότηση και ανανέωση του. Ζητήματα που θα απασχολήσουν το 4ο Συνέδριο μας που πραγματοποιηθεί 23-24-25 Φεβρουαρίου 2024 και που θα είναι Συνέδριο επανεκκίνησης, εξωστρεφειας και προοπτικής.

Σε αυτή την νέα πορεία, καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συστρατευθούν στην κοινή μας προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Κόμματος και της Δημοκρατικής Παραταξης, για το μέλλον του λαού και του τόπου.

Η όλη διαδικασια ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας μέσα κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας που βεβαια δεν έλλειψε και το …τραγούδι!!!

Προχωράμε όλοι μαζί…!!

Μαζί θα δωσουμε την κρίσιμη και νικηφόρα μάχη των ευρωεκλογων.
Για μια Δημοκρατική, Κοινωνική και Οικολογική Ευρώπη.

Για μια ισχυρή προοδευτική φωνή της χώρας μας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.

Αργοστόλι 11-2-2024
Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς-Ιθάκης
ΣΥΡΙΖΑ-Προδευτική Συμμαχία

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer