Ισχυρή Κεφαλονιά: «Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που έχουμε για δήμαρχο, είτε είναι αμελής, είτε είναι ανίκανος»
Αυτοδιοίκηση
12/02/2024 | 18:49

Για τα δύο καυτά θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα έβγαλε πριν από λίγο ανακοίνωση η δημοτική παράταξη “Ισχυρή Κεφαλονιά”. Μετά το κλείσιμο του θεάτρου, που στο σύνολο της η αντιπολίτευση επιρρίπτει ευθύνες για ολιγωρία στη δημοτική αρχή Μιχαλάτου, ήρθε σήμερα στο προσκήνιο και το δυσάρεστο γεγονός της μη πραγματοποίησης του διεθνούς μίτινγκ στίβου “Βεργώτεια” λόγω της ακαταλληλότητας το γηπέδου στο Αργοστόλι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η “Ισχυρή Κεφαλονιά”, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για έναν δήμαρχο που είτε είναι αμελής είτε ανίκανος!

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σε πορεία παρακμής βρίσκεται ο δήμος Αργοστολίου με τον δήμαρχο να χάνει τον έλεγχο.
Εξαιτίας της ανικανότητας του ματαιώνονται και για φέτος τα «Βεργώτεια». Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού μας, με πανελλαδική εμβέλεια που το τίμησαν πρωταθλητές και ολυμπιονίκες, Έλληνες και ξένοι. Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες στίβου γιατί η δημοτική αρχή, δεν μπόρεσε ούτε φέτος να έχει έτοιμο το γήπεδο.

Εξαιτίας της αμέλειάς του, που επέδειξε στην υπόθεση της ΚΕΔΗΚΕ, ανέστειλε τη λειτουργία του το Δημοτικό Θέατρο. Στέρησε έτσι, τη μόνη ανάσα πολιτισμού τον χειμώνα, από τους δημότες μας.

Ας μην ρίχνει τις ευθύνες αλλού, οι μόνοι υπεύθυνοι είναι αυτός και το επιτελείο του που δεν πήραν χαμπάρι τι γίνεται. Η αλληλογραφία με την Αποκεντρωμένη είναι αποκαλυπτική. Τώρα ας ανοίξει αμέσως το θέατρο. Δεν πάει άλλο.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που έχουμε για δήμαρχο, είτε είναι αμελής, είτε είναι ανίκανος. Ότι και να συμβαίνει δεν μπορεί να συμπαρασύρει το δήμο και το νησί μας σε πολιτιστική παρακμή και αθλητική σιωπή.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου”

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer