Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στον αθλητισμό του τόπου μας
ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς: «Συγχαρητήρια στους ΑΣΚ και ΝΕΟΛ»
Μπάσκετ
29/05/2018 | 12:32

Αισθανόμαστε την ανάγκη, μετά και από τα θετικά αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής σε Αργοστόλι και Ληξούρι, να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συλλόγους καλαθοσφαίρισης του νησιού μας που κατάφεραν, ανεξάρτητα από την πορεία πλέον των playoffs, να εξασφαλίσουν την άνοδο του νησιού μας στη Γ Εθνική κατηγορία!

Τόσο ο πρωτοπόρος ΑΣΚ, όσο και ο νεοφώτιστος αλλά εκπληκτικός ΝΕΟΛ, έδειξαν από την αρχή του πρωταθλήματος τις προθέσεις τους με τα εξαιρετικά αποτελέσματα εντός και εκτός νησιού, και σήμερα βρίσκονται έτοιμοι να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Οι δύο σύλλογοι είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων για τη σκληρή δουλειά, την προσήλωση στους στόχους τους παρά την ελλειπή βοήθεια από τη μεριά της πολιτείας και, εν τέλει, για το κατόρθωμά τους να φέρουν το κεφαλλονίτικο μπάσκετ ξανά σε μία Εθνική κατηγορία.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας στον αθλητισμό του τόπου μας, και ευχόμαστε το τέλος της επόμενης περιόδου να μας βρει και με τις δύο ομάδες μας στη Γ΄Εθνική κατηγορία!

 

Αργοστόλι, 29/05/2018
Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia