ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς: Η επίσημη προεκλογική περίοδος ξεκίνησε στα Νησιά μας δυναμικά [εικόνες]
Πολιτική
14/05/2024 | 13:17

Η επίσημη προεκλογική περίοδος ξεκίνησε στα Νησιά μας δυναμικά, με διήμερη περιοδεία του υποψηφίου ευρωβουλευτή Ιονίων Νήσων Χαράλαμπου Αραβαντινού Σιμωνέτου και την Ιθακησίας υποψηφίας ευρωβουλευτού Μέλπως Λεκατσά στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Το Σάββατο, 11.05.2024, με τη συμμετοχή πολλών Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς-Ιθάκης, της συντονίστριας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής Χριστίνας Κωστάρα και της πρώην βουλευτού και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου πραγματοποιήθηκε τρίωρη εξόρμηση στο Λιθόστρωτο και την παραλιακή Αργοστολίου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δυο υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες όλων των ηλικιών, επαγγελματίες και δημοσιογράφους.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή, 12.05.2024, τους υποψηφίους υποδέχθηκαν στα γραφεία τους ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας και η Έπαρχος Ιθάκης Σμαράγδα Σαρδελλή, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε πολυπληθής προεκλογική συγκέντρωση σε παραλιακό καφέ της Ιθάκης με κεντρική ομιλήτρια τη Μέλπω Λεκατσά. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επίσημα ο «νικητής» των προκριματικών εκλογών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Χαράλαμπος Αραβαντινός Συμωνέτος, που έγινε θερμά δεκτός και συνομίλησε επί μακρόν με τους παρευρισκόμενους.

Βεβαίως η προεκλογική περίοδος είχε ήδη ανοίξει ατύπως –πλην πανηγυρικώς- στα Νησιά μας με την «θυελλώδη» περατζάδα του υποψηφίου ευρωβουλευτή Νικόλα Φαραντούρη στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου το πρωϊνό του Μεγάλου Σαββάτου. Ο Φαραντούρης για ακόμα μια φορά εισέπραξε την αγάπη και τη στήριξη των συμπατριωτών του και έδωσε τη σωστή «νότα» στην δυναμική και τη μαχητικότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπροστά στη κάλπη των Ευρωεκλογών. Τόνισε ιδιαίτερα ότι η επιθυμία του να βρίσκεται στη Κεφαλονιά παραμένει πάντα σφοδρή, αλλά οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης προεκλογικής περιόδου επιβάλλουν την παρουσία του παντού, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και τις κοινότητες των αποδήμων σε Ευρώπη και Αμερική. Οι σύντροφοί του στην Νομαρχική του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του προσέφεραν ένα συμβολικό δώρο, ένα σακίδιο εργασίας, να πάρει μαζί του στις Βρυξέλλες!

Την επίσκεψη Φαραντούρη ακολούθησε διήμερη περιοδεία της υποψηφίας ευρωβουλευτού και δις Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, που επίσης αντλεί την καταγωγή της από την Κεφαλονιά και η οποία δεν έκρυψε τη χαρά και την περηφάνεια της, αλλά και την έντονη επιθυμία της να ενημερωθεί εκτενέστερα και βαθύτερα για τα θέματα των νησιών μας. Μετά την περιοδεία της στο κέντρο και την αγορά του Αργοστολίου, κατά την οποία συνομίλησε με αρκετό κόσμο και πληροφορήθηκε τα της καθημερινότητας, επισκέφθηκε και συνομίλησε επί μακρόν με τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου Δημήτρη Μαρτίνη, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης Σωτήρη Κουρή, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και μιας δεύτερης επίσκεψης, ώστε να έχει την δυνατότητα να περιοδεύσει εκτενέστερα.

Και τους δυο υποψηφίους ευρωβουλευτές συνόδευσε ο Χαράλαμπος Αραβαντινός Σιμωνέτος, ο οποίος λόγω των ημερών βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ληξούρι. Ο Χαράλαμπος ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, ο οποίος του ευχήθηκε θερμά καλή επιτυχία, ενώ φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση και την συμπάθεια των νέων αλλά και των μεγαλύτερων ηλικιών, με την ήρεμη αφήγησή του, τις εμφανείς γνώσεις του στα Ευρωπαϊκά και την Δημόσια Διοίκηση, αλλά και την απλότητα και αμεσότητα του λόγου του, ως νέου πολιτικού.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Νησιών μας θα συνεχίσουν τις περιοδείες τους σε άλλα μέρη της Ελλάδας καθώς και την Περιφέρεια Αττικής.

Η Ν.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης βρίσκεται δίπλα σε κάθε υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα θελήσει να επισκεφθεί και να περιοδεύσει στα νησιά μας, τηρώντας στο ακέραιο την υπόσχεσή του για ανοιχτό, ειλικρινή, πλουραλιστικό και αποτελεσματικό διάλογο με τη Κοινωνία, προάγοντας έτσι τη σχέση των ανθρώπων με την πολιτική και ενισχύοντας καθημερινά τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πολιτικό γίγνεσθαι της Εκλογικής Περιφέρειας Κεφαλονιάς.

Ευχόμαστε καλή προσωπική επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μας!

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer