Ευρωεκλογές: Επιχείρηση «γαλάζιες εξορμήσεις» σε Κεφαλονιά και Ιθάκη -Μπαράζ περιοδειών υπουργών και βουλευτών
Ευρωεκλογές 2024
14/05/2024 | 20:45

Με επισκέψεις υπουργών και υποψηφίων ευρωβουλευτών θα κυλήσουν οι προσεχείς ημέρες στην Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα, την Κεφαλονιά επισκέπτεται την Πέμπτη (16 Μαΐου) η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που θα έχει μπαράζ επαφών τόσο με κομματικά στελέχη όσο και με επαγγελματίες του τουρισμού.

Την κα Κεφαλογιάννη θα ακολουθήσει την Παρασκευή 17 Μαΐου η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη που θα επισκεφτεί το νησί μας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Μύρωνα Φλουρή.

Και οι επισκέψεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το Σαββατοκύριακο έρχεται στο νησί μας και ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας ο οποίος θα παραστεί και στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που γίνεται για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά. Την ίδια ώρα, στην Ιθάκη, θα περιοδεύσει για ακόμη μία φορά ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Οι επισκέψεις δεν θα σταματήσουν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekefalonia.gr και το επόμενο διάστημα θα έχουμε ανάλογες επισκέψεις με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση να επισκέπτεται την Κεφαλονιά στο τέλος του μήνα.

Τον γενικό συντονισμό των περιοδειών των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχει επιφορτιστεί ο βουλευτής του νομού Παναγής Καππάτος.

Σημείωση: Στόχος των γαλάζιων περιοδειών θα είναι ο θετικός λόγος, αλλά και η προβολή του κυβερνητικού έργου, τόσο στην πρώτη τετραετία της ΝΔ, όσο και κατά τους τελευταίους 10 μήνες.

Αξίζει: Με κεντρικό δίλημμα το «σταθερότητα ή περιπέτειες» και την επισήμανση ότι δεν προκύπτει μια εναλλακτική απέναντι στην κυβέρνηση, παρά μια επίμονη προσπάθεια να «φθαρεί ο Μητσοτάκης» το σύνθημα του κυβερνώντος κόμματος θα είναι “Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer