Στο δημοτικό θέατρο ο "Κέφαλος"
Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς
Πολιτική
28/12/2018 | 10:11

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 27η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου),  την  28η    Δεκεμβρίου   2018   ημέρα  Παρασκευή και  ώρα 12:00   προκειμένου να συζητηθούν  τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση 16ης αναμόρφωσης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Κεφ/νιάς οικ. έτους 2018

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 

  1. Έγκριση τροποποίησης μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτής με τίτλο:«Προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος εργατοτεχνικού προσωπικού Δήμου Κεφ/νιάς και Νομικών Προσώπων για το έτος 2019» προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ανάγκες σε γάλα του Ο.Κ.Α.Π και των Σχολικών Επιτροπών.

ΕΙΣ:Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών

 

  1. Τροποποίηση συστατικής πράξης Δ.Ε.Υ.Α.Κ ως προς το άρθρο 6 με τίτλο: «ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ».

ΕΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Ν. Ανουσάκης

 

  1. Εισήγηση για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης  και υποβολής αίτησης χρηματοδότησης για την εκτέλεση της Πράξης:«ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ» Π/Υ  190,40 € με ΦΠΑ 24%»

EΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Ν. Ανουσάκης

 

  1. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο:

«ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στα 1) Σχολικό Συγκρότημα Κεραμειών, 2) Γυμνάσιο-Λύκειο Πάστρας, 3) Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, και 4) 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου».

ΕΙΣ: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

 

  1. Έγκριση φακέλου Δημόσιας Σύμβασης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ»

ΕΙΣ: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

 

  1. Λήψη απόφασης προκειμένου το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ να προχωρήσει σε σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ με το ΔΗΜΟ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ για το έργο που έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» έτους 2018 με τίτλο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΛΑΧΑΤΩΝ».

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia