Η τελευταία συνεδρίαση του έτους
Συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική
27/12/2017 | 17:01

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην  26η έκτακτη δημόσια συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου),  στις   28 Δεκεμβρίου  2017   ημέρα Πέμπτη και  ώρα  22:30    προκειμένου να συζητηθούν   τα παρακάτω  θέματα της ημερησίας διάταξης:

 

  1. Έγκριση της αριθμ 195/2017 απόφασης του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφ/νιάς με θέμα: «Κεφαλαιοποίηση των υποχρεώσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ προς Δήμο Κεφ/νιάς»

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

Το θέμα είναι κατεπείγον διότι η παραμονή των εκκρεμοτήτων των οικονομικών υποχρεώσεων της ΔΕΥΑΚ προς τον Δήμο Κεφαλλονιάς από τα τιμολόγια της ΔΕΗ, δημιουργεί υπέρμετρη επιβάρυνση με προσαυξήσεις στη ΔΕΥΑΚ, της οποίας επιχείρησης μοναδικός μέτοχος είναι ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ ο σχετικός εξορθολογισμός και των δύο νομικών προσώπων σε σχέση με την επικείμενη αλλαγή έτους οικονομικής χρήσης, κρίνεται αναγκαίος για το συμφέρον και των δύο πλευρών.

  1. Έγκριση ανατροπής αναλήψεων υποχρέωσης.

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον διότι η απόφαση εκδίδεται στο τέλος του έτους και δεν μπορούσε ο πίνακας να συνταχθεί νωρίτερα καθώς μεταβαλλόταν το ποσό των τιμολογηθέντων και πληρωθέντων παραστατικών. με αποτέλεσμα το ποσό προς ανατροπή και αποδέσμευση.

                                                                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                  ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer