Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς
Συνάντηση Αυγενάκη-Γασπαρινάτου -Τι του εκμυστηρεύθηκε ο γραμματέας της ΝΔ [εικόνα]
27/09/2017 | 09:52

Mε τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη είχε συνάντηση ο επικεφαλής του συνδυασμού για το «Νέο Επιμελητήριο», Σπύρος Γασπαρινάτος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για αρκετή ώρα ενώ ο κ. Γασπαρινάτος παρέθεσε ένα πλάνο στον Γραμματέα της ΝΔ για το πως σκέφτεται το επιμελητήριο Κεφαλονιάς την επόμενη ημέρα και πως αυτό θα χαράξει νέα στρατηγική υπό την προεδρία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στον υποψήφιο για την προεδρία του επιμελητηρίου σημείωσε πως στο προς το πρόσωπό του βρίσκει ένα από τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν – και δικαίως- τη νέα γενιά των επιμελητηριακών στελεχών της ΝΔ ενώ εξήρε το βιογραφικό του και την μέχρι τώρα επιτυχημένη του πορεία στον επιχειρηματικό τομέα.

Παράλληλα ο κ. Γασπαρινάτος είχε επαφή και με τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων, Βασίλη Ξυπολιτά. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση:

Τι αναφέρει για την συνάντηση ο επικεφαλής του “Νέου Επιμελητηρίου”

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο συνδυασμός μας Νέο Επιμελητήριο, όπως είναι σε όλους πια γνωστό αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της τοπικής μας επιχειρηματικότητας που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα της κοινωνίας μας.

Με γνώμονα ότι οι επιδιώξεις μας δεν είναι πολιτικές ή παραταξιακές, αλλά στόχος μας είναι ένα νέο επιμελητήριο που θα υπηρετήσει τους επαγγελματίες και την τοπική μας οικονομία, ζητήσαμε τη στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων.

Στα πλαίσια αυτά, συναντήθηκα χθες στην Αθήνα, με τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκη ο οποίος μας δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στη νέα μας προσπάθεια.
Οι συναντήσεις μας αυτές θα συνεχιστούν και με άλλους πολιτικούς φορείς και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια αποδοχή.

Με εκτίμηση
Γασπαρινάτος Σπύρος