Δρομικός αγώνας συμπαράστασης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Σύλλογος Δρομέων: Συμμετοχή στον αγώνα δρόμου Ορεστιάδας
Αθλητισμός
25/04/2018 | 14:46

Όπως ήδη ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ορεστιάδας  με το Δελτίο Τύπου http://www.orestiada.gr/katigoria-anakoinoseon/anakoinoseis/θα γίνει στις 27.5.2018 δρομικός αγώνας συμπαράστασης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Οι αγώνες θα είναι χωρίς χρονόμετρο και θα καλύψουν δύο αποστάσεις των 36 χλμ και των 18 χλμ.

Ο Σύλλογός μας ο οποίος ήταν πρωτοπόρος στην πρόταση διεξαγωγής αυτού του αγώνα για Εθνικούς λόγους , με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων δρομέων της Ορεστιάδας με τους οποίους είχαμε επαφή από τις 13 Μαρτίου, αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει από όλα τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 14 Μαΐου προκειμένου οργανωμένα να παρευρεθούμε σε ένα μοναδικό γεγονός  καινα τρέξουμε από την Ορεστιάδα μέχρι το Τελωνείο του Έβρου όπου όλοι μαζί θα ψάλλουμε τον Εθνικό Ύμνο.

Γεμίζουμε κάθε χρόνο τον Τύμβο του Μαραθώνα από 16.000 αθλητές για να τιμήσουμε την μάχη που έγινε εκεί πριν 2.500 χρόνια από τους προγόνους μας  και ταυτόχρονα τιμούμε τον ημεροδρόμο οπλίτη Φειδιππίδη ο οποίος έτρεξε για να μεταφέρει το μήνυμα της Νίκης στους Αθηναίους πολίτες. Αυτό το μήνυμα είναι ακόμη ζωντανό και θέλουμε να το μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά του κόσμου για να τιμήσουμε εμείς τώρα τα αδέλφια μας που κινδυνεύουν. Ως δρομείς ημεροδρόμοι μπορούμε να καλύψουμε εύκολα τα χιλιόμετρα και να γεμίσουμε τους δρόμους με γαλονόλευκες εικόνες   που θα τρέξουν σε όλα τα Μ.Μ.Ε της Ευρώπης και Αμερικής. Με αυτό τον τρόπο θα ενημερώσουμε για αυτό που συμβαίνει άδικα στα αδέλφια μας. Θεωρούμε  ότι είναι η τέλεια και κυρίως επιβεβλημένη Πατριωτική ενέργεια. Όλοι θέλουμε ΕΙΡΗΝΗ  αλλά θα πρέπει να την επιβάλλουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Δίνουμε δημοσιότητα και αναδεικνύουμε μέσα από τους αγώνες μας την Ελλάδα, έφθασε η ώρα να δώσουμε τον δικό μας ΕΙΡΗΝΙΚΟ  ΑΓΩΝΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Είμαστε σίγουροι  ότι όλοι θα ανταποκριθούν για τον ΙΕΡΟ αυτό σκοπό. Αυτή την φορά δεν θα είμαστε 300 αλλά και να είμαστε θα είναι ΤΙΜΗ μας. Αν συμφωνείτε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε πώς θα παρακινήσουμε όλο τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνον.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer