Καταδικάζει την αήθη επίθεση στο πρόσωπό του
Στο πλευρό του Αν. Ζαπάντη ο Κουρής -Όπου χρειαστεί θα είναι δίπλα του
Πολιτική
08/06/2019 | 17:22
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ
Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό ξεφεύγουμε από την εποχή του σεβασμού και τής εκτίμησης . Ξεφευγουμε από την εποχή της ευγενούς πολιτικής άμιλλας .
Μπαίνουμε σε δύσκολα μονοπάτια του προσωπικού συμφεροντος και του ετσιθελισμού.
Ομως αυτοί που σκεπτονται και ενεργούν με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είμαστε απέναντι τους. Θα αντισταθούμε σε αυτόν τον γνώριμο φασισμό και την κατασυκοφάντησης της ιδιωτικής ή δημόσιας ζωής . Εμείς θα αντισταθούμε ειρηνικά, αλλά εάν χρειαστεί θα αντιμετωπίσουν την δύναμη της δικαστικής τιμωρίας .
Η αείθης επίθεση σε ένα καταξιωμένο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο οποίους την υπηρέτησε επι μακρό τόσο σαν Δήμαρχος ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ με επιτυχία , οσο και σαν Δημοτικός Συμβουλος του Δήμου ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ και σαν Δημοτικός Συμβουλος του Δήμου Κεφαλονιάς , αποτελεί ολισθηρό ατόπημα και είναι καταδικαστέο .
Ήμουν και είμαι σε διαφορετική παράταξη από αυτή που εκπροσωπουσε ο Ανδρέας Ζαπάντης και έχουμε διαφορετικές απόψεις και θέσεις . Αυτό όμως δεν αποτελεί τροχοπέδη για να τον στηρίξω στην αείθη αυτή επίθεση στο προσώπου του .
Ελπίζω ότι δεν θα εισέλθουμε σε μία περίοδο που θα κυριαρχεί το προσωπικό συμφέρον και ο ετσιθελισμός .
Όλοι αυτοί που ονειρεύονται και επιδιώκουν την εποχή του ετσιθελισμου και της εξαγοράς συνειδήσεων θα μας βρουν απέναντι τους .
Είμαι στην διάθεση και στο πλευρό του Ανδρέα Ζαπαντη και ηθικά αλλά και στην διεκδίκηση της αποκατάστασης της τιμής του , σε οποιοδήποτε δικαστήριο .
Σωτήρης Κουρής
Αργοστόλι 8/6/2019

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer