Επί τάπητος βάζουν φιλόδοξο σχέδιο για την ανάπτυξη του Αργοστολίου.
Στο ίδιο τραπέζι Κουρής – Σάββας
Πολιτική
14/03/2011 | 05:05

Όσοι τελευταία παρατηρούσαν το Σάββα Σαβαόγλου και το Σωτήρη Κουρή θα είχαν καταλάβει ότι οι δύο αυτοί πολιτικοί έχουν κάτι κοινό… αποφεύγουν τη δημοσιότητα, αδιαφορούν για τη παραπολιτική επικαιρότητα, δουλεύουν σκληρά χωρίς πολλές κουβέντες.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που δύο φορείς έρχονται τόσο κοντά. Ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου και ο αντιπεριφερειάρχης, γνωρίζουν ίσως καλύτερα από το καθένα ότι οι πόροι θα είναι ελάχιστοι, οπότε θέλουν και «πρέπει» να το εκμεταλλευτούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia το περασμένο Σάββατο οι δύο άνδρες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, συζήτησαν και διερεύνησαν σε πρώτη φάση τις δυνατότητες ένταξης έργων και δράσεων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το Jessica, η Πράσινη Ανάπτυξη, το score, OPAAX κ.α.
Στο κλίμα αυτό εξετάστηκαν σημαντικά έργα του Δήμου Κεφαλονιάς και οι δράσεις που απαιτούνται προκειμένου να καταστούν σε πλήρη ετοιμότητα.
Το έργο είναι επίπονο, αλλά όπως διαπιστώθηκε  η συνεργασία θα είναι συνεχής τόσο μεταξύ των, όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σημείωση: Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο νέο εμπορικό λιμάνι στον κόλπο του Αργοστολίου. What is meant by https://eduessayhelper.org this is that unless the dual degree program is on our site, we do not offer it

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer