Στο Αργοστόλι ο Νίκος Χαρδαλιάς -Βόλτα σε Λιθόστρωτο και αγορά [εικόνες +βίντεο]
Βουλευτικές Εκλογές 2023
04/06/2023 | 09:42

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Περιοδεία στο Αργοστόλι πραγματοποίησε ο τέως Υφυπουργός και Συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ Νίκος Χαρδαλιάς το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κεφαλλονιά. Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε επισκεφθεί και το Ληξούρι.

Ο κ. Χαρδαλιάς, μετά την επίσκεψη στο Ληξούρι μετέβη στο Αργοστόλι, όπου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο, τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό, τον πρώην δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, την Ιωάννα Μαρκέτου, τον Μάκη Κεκάτο περπάτησε στους δρόμους της πόλης στην παραλία και στο Λιθόστρωτο, όπου ακούραστος πήγαινε κατάστημα το κατάστημα συνομιλώντας με τους επαγγελματίες αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Στη συνέχεια κάθισε στο Via Vallianou επί του ομώνυμου πεζόδρομου όπου κατέφτασε και η τέως Υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη μετά την περιοδεία της στην Ιθάκη συνοδευόμενη από την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννα κουλουμπή και άλλα στελέχη του κόμματος.

Στην παρέα προστέθηκαν και άλλα στελέχη του κόμματος όπως η τ. πολιτεύτρια Βικτώρια Αλεξανδράτου, ο Νικηφόρος Κουλουμπής, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, η Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, η Βάνια Σαμόλη, η αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δήμητρα Θεοδωρακάτου κ.α.

Σήμερα Κυριακή αμφότεροι οι κκ Χαρδαλιάς και Ζαχαράκη, αναμένεται να επισκεφθούν την βόρεια και νότια Κεφαλονιά, όπου θα συνομιλήσουν με επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής.

Το φωτορποερτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer