Στην πλατεία Αργοστολίου
Στην Κεφαλονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» -Διοργανώνει καλοκαιρινό bazaar
Κοινωνία
08/08/2019 | 11:50

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει:

9 έως 12Αυγούστου

Στην πλατεία Αργοστολίου

και ώρες 18:00-23:00

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού στην Κυλλήνη και τη Βροχίτσα Ηλείας.

 

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα bazaars μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

 

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

 

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

 

Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο!

 

Πληροφορίες:

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργος.

Τηλ: 2621081040, pyrgos@hamogelo.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer