Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς ο Παναγής Καππάτος -Δοκίμασε τα ροζέ κρασιά του νησιού μας [εικόνες]
Πολιτική
07/08/2022 | 14:29

Χθες βράδυ με τον αγαπητό φίλο Κώστα Μπαζίγο απο την επίσκεψη μου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Νάπιερ αφιερωμένη στα ροζέ κρασιά του νησιού μας.

🍷Σπουδαία κίνηση από τα τοπικά οινοποιεία να μας δώσουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα υψηλής ποιότητας εξαιρετικά κρασιά τους!
👉Είναι μια εξωστρεφής παραγωγική δραστηριότητα που συνδέει πρωτογενή τομέα, τουρισμό και εξαγωγές. Αποτελεί παράδειγμα και για αλλα προϊόντα του τόπου μας.
👏Συγχαρητήρια στα οινοποιεία του Νομού μας που ενώνοντας τις δυνάμεις τους αναδεικνύουν και προωθούν τον Κεφαλονίτικο και Ιθακήσιο οίνο.
Kefalonia Winemakers – Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ΣΟΚ

📍Στη συνέχεια με τη σύζυγό μου επισκεφτήκαμε την εκδήλωση για τα 100 χρόνια απο την Μικρασιατική Καταστροφή στο Πολιτιστικό Κέντρο στα #Κουρκουμελάτα με ομιλητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Δημήτριο και τον Γεράσιμο Λυκούδη, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης του Μικρασιατικού Πολιτισμού.

🇬🇷 Η επέτειος των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό έχει αφήσει τραυματικό αποτύπωμα στην συλλογική συνείδηση -όχι μόνο των Μικρασιατών που ξεριζώθηκαν από την γενέθλια γη τους-αλλα και όλων των Ελλήνων!
🔸Οι επόμενες γενιές οφείλουν να θυμούνται από τις διηγήσεις και να διδάσκονται από την ιστορία μας.
👉Μπράβο στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου που τιμά την ιστορική αυτή επέτειο μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer