Για μία ακόμη φορά η τοπική αστυνομία έφθασε με επιτυχία στην άκρη του νήματος. Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβε δύο παράνομους αλλοδαπούς οι οποίοι επρόκειτο να διαφύγουν με σκάφος στην Ιταλία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Κεφαλονιάς.
Στη φάκα δύο παράνομοι αλλοδαποί
Κοινωνία
02/03/2011 | 15:16

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς αναφέρει τα εξής «Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες και μεθοδικές αναζητήσεις της Υπηρεσίας μας, πρωινές ώρες της 01-03-2011 στο Αργοστόλι από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου συνελήφθη ένας 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κεφαλληνίας για υπόθεση διακίνησης παράνομων μεταναστών που είχε απασχολήσει την Υπηρεσία μας κατά τον μήνα Νοέμβριο, όταν σε επιχείρηση είχαν συλληφθεί (49) λαθρομετανάστες, ο οποίοι επρόκειτο να επιβιβασθούν σε σκάφος που ελιμενίζετο στη Μαρίνα Αργοστολίου με προορισμό την Ιταλία.

-Επιπλέον μαζί με τον ανωτέρω συνελήφθη ακόμα ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος  είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα στερούμενος παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και τίτλων παραμονής.

-Συλληφθέντες οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πρωτ/κών Κεφ/νίας για τα περαιτέρω. The term question mark’ dates from http://homework-writer.com the 19th century

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer