Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς αναφορικά με τις λήξεις εργασιακών σχέσεων.
«Φτηνή δημαγωγία και ακραίος λαϊκισμός τα …περί απολύσεων»
Κοινωνία
03/03/2011 | 12:59

Ολόκληρο το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: “Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απολύσεις εργαζομένων στον Δήμο Κεφαλλονιάς, θέλουμε να κάνουμε γνωστά ότι δεν υπάρχει απόφαση της Δημοτικής Αρχής  για απόλυση εργαζομένου.

Οποιεσδήποτε λήξεις εργασιακών σχέσεων αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου που υπάρχουν και λήγουν ή έχουν λήξει και δεν μπορούν-ένεκα της σχετικής νομοθεσίας-να ανανεωθούν.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συνολικά, εφαρμόζουν την νομοθεσία και δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτήν καθώς και για τις απαιτήσεις του Καλλικράτη, που είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν και δεν θέσπισαν οι ίδιοι.

Κάθε, λοιπόν, προσπάθεια εμπλοκής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής σχετικά με απολύσεις, αποτελεί φτηνή δημαγωγία και ακραίο λαικισμό, πρακτικές καταδικασμένες από τον λαό μας, ειδικά στις μέρες και στις εποχές που ζούμε.

Εάν κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων που σήμερα έχουν πρόβλημα, αυτοί δεν μπορεί να είναι η σημερινή διοίκηση του Δήμου, αλλά αυτοί που διαχειρίστηκαν τους Δήμους του νησιού μας τα χρόνια και τις δεκαετίες που πέρασαν και επέλεγαν την τακτική των συμβάσεων ορισμένου χρόνου για ευνόητους λόγους.”

Φώτο: Το Βήμα του Πολίτη Den vorrang des theaters zeigt die gattungsbezeichnung als hausarbeit schreiben lassen ein mit musik vermischtes drama

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer