Στα δικαστήρια για τους σταυρούς στον ΣΥΡΙΖΑ;
Πολιτική
17/04/2024 | 12:31

Για… μαγειρέματα στις προκριματικές του κόμματος κάνει λόγο δημοσίευμα της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»

Λιγότερο από δύο μήνες μας χωρίζουν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με την αναφορά της στήλης «Αλάτι & Πιπέρι» να ανάβει φωτιές στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “μαγειρέματα” των εφορευτικών επιτροπών στις προκριματικές διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων του κόμματος.

Ακολουθεί το απόσπασμα:

Στα δικαστήρια για τους σταυρούς στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αν και είναι δύσκολο να αποδειχτεί ότι στα πόστα των εφορευτικών επιτροπών στις προκριµατικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόσωπα «µιληµένα» που ήξεραν να κάνουν τη δουλειά του «µαγειρέµατος» για να πάρουν το χρίσµα συγκεκριµένοι υποψήφιοι, εντούτοις ζω για τη στιγµή που θα βρεθεί ένας «δικοµανής συνυποψήφιός» τους, ο οποίος έµεινε εκτός, χωρίς να γνωρίζει πόσους σταυρούς πήρε ο ίδιος και πόσους αυτοί που ανακοινώθηκαν πως πέρασαν στην επόµενη φάση.

Και επειδή είµαστε οι µόνοι που από χθες µεταφέρουµε τις επιφυλάξεις αρκετών στελεχών του κόµµατος για το εάν ο αριθµός της ποικιλόµορφης συµµετοχής στη διαδικασία που έδωσε στη δηµοσιότητα η Κουµουνδούρου ανταποκρίνεται στην πραγµατικότητα, περιµένουµε να δούµε πώς θα εξελιχθούν τα πράγµατα. ∆ιότι έτσι και βρεθεί κάποιος «ατίθασος» διεκδικητής του χρίσµατος του υποψήφιου ευρωβουλευτή και απαιτήσει να δοθούν αναλυτικά και ανά κάλπη οι σταυροί που έλαβαν όσοι συµµετείχαν στις προκριµατικές εκλογές, κάτι που µέχρι τώρα δεν έχει γίνει, ενδεχοµένως να πέσει πολύ γέλιο.

Ειδικά για την Αττική, όπου πήραν το χρίσµα κάποιοι «τριτοδεύτεροι» πανελίστες ψυχαγωγικών εκποµπών, έχουν αρχίσει οι µουρµούρες. Το θέµα είναι εάν αυτοί που αµφισβητούν την εγκυρότητα της διαδικασίας, θεωρώντας πως υπήρξε «εκλογοµαγείρεµα», θα προβούν στις κατάλληλες ενέργειες προκειµένου να εξακριβώσουν την αλήθεια. Πάντως, εσωκοµµατικό «εκλογοδικείο» στο Καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν προβλέπεται και η Επιτροπή ∆εοντολογίας επί Στ. Κασσελάκη είναι µάλλον διακοσµητική.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer