Ένταση επικράτησε στην αρχή της συνεδρίασης όσον αφορά τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση και ήταν εκτός ημερησίας διάταξης.
Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου
Πολιτική
19/03/2011 | 19:59

Σε εξέλιξη βρίσκεται έως και αυτή την ώρα η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έχει ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι. Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ο κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας του Π.Σ ο οποίος και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.  Πριν την ψήφιση είχαμε τοποθετήσεις από τους επικεφαλείς των παρατάξεων επί του κανονισμού.

Να σημειωθεί ότι ένταση επικράτησε στην αρχή της συνεδρίασης όσον αφορά τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση και ήταν εκτός ημερησίας διάταξης.  Η ψηφοφορία που διεξήχθη έβγαλε ως αποτέλεσμα να μην συζητηθούν θέματα εκτός ημερησίας διάταξης και να συνεχιστεί η διαδικασία με θέματα που ήταν εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη.

Το e-kefalonia.net προσπάθησε να επικοινωνήσει με περιφερειακούς συμβούλους της Κεφαλονιάς αλλά ήταν εντός της αίθουσας συνεδριάσεων. Παρόλα αυτά καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με το περιφερειακό σύμβουλο Βαγγέλη Φιοραβάντες ο οποίος μας πληροφόρησε ότι την στιγμή που κάναμε το ρεπορτάζ (19:30) ήταν ακόμη στο δέκατο θέμα.

Συνολικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι είκοσι. Όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Κεφαλονιάς παρευρίσκονται κανονικά.

Σημείωση:  Όπως μας διόρθωσαν από το γραφείο τύπου του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου τόσο η συζήτηση του προϋπολογισμού, όσο και το θέμα της απογραφής είναι αντικείμενο νέας συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου. The combination of mid http://writemypaper4me.org/ writing a research paper with size is treated in various combinations as midsize, mid-size, midsized, and mid-sized

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer