Στη Κέρκυρα από χθες Κουρής, Φόρτες, Γεωργάτος για την ψήφιση του προϋπολογισμού αλλά και η έγκριση της "απογραφής" των νησιών μας.
Ξεκινάει σήμερα στις 12 το Περιφερειακό Συμβούλιο
Πολιτική
19/03/2011 | 10:15

Στο επίκεντρο της πολιτικής είναι σήμερα η Κέρκυρα αφού σε λίγες ώρες ο Πρόεδρος Χρήστος Άνθης θα κηρύξει την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου (ακριβώς στις 12). Για πρώτη φορά θα γίνει απογραφή κινητών και ακίνητων οφειλών για όλα τα Ιόνια Νησιά.

Συγκεκριμένα, είναι η απογραφή κινητών, ακινήτων, οφειλών. Τα πάντα. (έως και έπιπλα, γραφεία κ.λ.π) Πριν τη κατάρτιση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα εγκριθεί η απογραφή που έχει γίνει από όλες τις υπηρεσίες και μετά θα επακολουθήσει η έγκριση του προϋπολογισμού.

Μάλιστα στις 29 Μαρτίου για το λόγο αυτό θα γίνουν δύο Περιφερειακά Συμβούλια. Επίσης σε αυτό το κομμάτι περιλαμβάνεται και απογραφή στις εταιρείες που έχουν άμεση σχέση με τη Κεφαλονιά (π.χ. αναπτυξιακή, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Απόπλους αλλά και στο ίδρυμα Εύδοξος).

 Σημείωση: Κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής χθες το βράδυ συμμετείχαν ο Μάκης Φόρτες και η Τζόγια Γρουζή από τη Κεφαλονιά. Stowe and helper literary incendiaries uncle tom’s cabin, a novel by harriet beecher stowe, was a great success at showing webpost the people the evils of slavery

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer