Ζωντανά από την Πάτρα
Σαββατοκύριακο Αποκριάς με το IONIAN TV
Life
10/03/2021 | 12:14

Patras Carnival Music Festival

Παρακολουθήστε ζωντανά

Σάββατο 13 Μαρτίου, 9.00 μ.μ.

Πασχάλης & special guest Μπέσσυ Αργυράκη

Κυριακή 14 Μαρτίου, 9.00 μ.μ.

Wedding Singers

Patras Carnival Music Festival και το Καρναβάλι φέτος… σας έρχεται κατ’ οίκον!

Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο μεγάλα καρναβαλικά πάρτι το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, ζωντανά από το Royal Theater, όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε το Σάββατο στις 9.00μμ τον Πασχάλη Αρβανιτίδη με special guest star τη Μπέσσυ Αργυράκη για ένα μαγικό ταξίδι στα  60’s, 70’s και 80’s και τους Wedding Singers την Κυριακή στις 9.00μμ για το πάρτι λήξης του Καρναβαλικού Φεστιβάλ!

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί και το 2021 λουξάρω καρναβάλι!

 

 

Σάββατο Αποκριάς

13 Μαρτίου 2021

έναρξη: 21.00

ΠΑΣΧΑΛΗΣ-THE PARTY GOES ON

Special guest: ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ

 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης θα μας ταξιδέψει για μία ακόμα βραδιά σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο από επιτυχίες των δεκαετιών 60’s, 70’s και 80’s μέχρι και σήμερα!

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live διαχρονικά τραγούδια του όπως, “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Παραδώσου λοιπόν”, “Ο τρόπος”, “Το κορίτσι του Μάη” και πολλά άλλα!

Μαζί του special guest η σπουδαία Μπέσσυ Αργυράκη!

 

Κυριακή Αποκριάς – Πάρτι λήξης

14 Μαρτίου 2021

έναρξη: 21.00

Wedding Singers live

 

Όταν οι Black Eyed Peas, κυκλοφορούσαν το 2011 το “Party all the time”, ανεπιβεβαίωτες φήμες κάτι σαν αστικός μύθος, ανέφεραν πως εμπνεύστηκαν από ένα WedSin live show, το οποίο έτυχε να παρακολουθήσουν στο σύντομο πέρασμά τους από την Αθήνα.  Κάπως, έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει ένα live των Wedding Singers. Μια επίθεση αγάπης, χορού, αστερόσκονης, χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s.

Οι Wedding Singers, είναι μια μπάντα που δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, απέτυχαν να κατηγοριοποιήσουν, καθώς στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν να χορεύουν. (!)

Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε χώρους από τρύπες μέχρι αρένες έχουν αποδείξει πως με το non-stop-mix τους από 90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο που παίζουν στο μεγαλύτερο πάρτι, της εκάστοτε πόλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia