Η «Ναυαρχίδα» του ολιγάρχη δήμαρχου
Εκτός από Ράδιο -Φονικός, είναι και Ράδιο -Πειρατής ο Μιχαλάτος -Εκπέμπει παράνομα λέει το ΕΣΡ
Life
13/03/2021 | 08:09

Οπως είναι γνωστό ο ραδιοφωνικός σταθμός inkefalonia 103,9 ανήκει στον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο Αργοστολίου.

Με την 53/2020 της Ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) που δημοσιεύτηκε προχθές, τα πράγματα αλλάζουν και βγαίνει στην επιφάνεια μια πρωτοφανής παράνομη κατάσταση, που υποβόσκει τουλάχιστον από το 2016!

Ιδού πως έχουν τα πράγματα:

Στις 11/11/2019 συνήλθε η Ολομέλεια του ΕΣΡ προκειμένου να συζητήσει επί της υποθέσεως «έλεγχος της υπ’ αριθμ. πρωτ. ΕΣΡ 1559/11.3.2016 αιτήσεως του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενεργούντος για λογαριασμό του φορέως (εταιρίας) του ραδιοφωνικού σταθμού «INKEFALONIA 89,2» Ν. Κεφαλληνίας, με αντικείμενο την μετατόπιση του κέντρου εκπομπής του σταθμού από τη θέση «Ρούδι» στη θέση «Χιονίστρα».

Η Ολομέλεια του ΕΣΡ έκανε δεκτό το αίτημα του πληρεξούσιου δικηγόρου του Μιχαλάτου, να του παρασχεθεί προθεσμία για την κατάθεση εγγράφου υπομνήματος μέχρι και την 22.11.2019 όπως και έγινε.

Την 14.7.2020 η Ολομέλεια του ΕΣΡ συνήλθε εκ νέου για να εξετάσει το αίτημα του δημάρχου Θεόφιλου και εν τέλει, όπως αναφέρεται στην απόφαση, μετά την εξέταση των εγγράφων του φακέλου και τους ισχυρισμούς του «η αιτούσα εταιρία είχε θέσει σε λειτουργία ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο εξέπεμπε πρόγραμμα (και) κατά την 1-11-1999, χρησιμοποιώντας την συχνότητα 89,2FM της Κεφαλληνίας. Όμως, ήδη από μακρού χρόνου (βλ. ιδίως το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΕΣΡ 2322/19.4.2019 έγγραφο της ΕΕΤΤ), η αιτούσα εγκατέλειψε την συχνότητα αυτή και άρχισε να χρησιμοποιεί αυθαιρέτως άλλη (και δη εκείνη των 103,9 FM)»!

Εν ολίγοις, τόσα χρόνια η ναυαρχίδα του συστήματος Θεόφιλου, σύμφωνα με το ΕΣΡ, εξέπεμπε …αυθαίρετα, δηλαδή πειρατικά.

Οπότε και η απόφαση αυτονόητη και …κόλαφος για τον Θεόφιλο:

«Δεν δικαιούται να εκπέμπει ραδιοφωνικό σήμα, πράγμα βεβαίως, που είναι λογική προϋπόθεση για να δικαιούται να χρησιμοποιεί κέντρο εκπομπής σήματος. Κατά συνέπεια, η κρινόμενη αίτηση πρέπει να απορριφθεί», οπότε και δεν εγκρίθηκε «η αλλαγή θέσεως εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού με τον διακριτικό τίτλο «INKEFALONIA 89,2» (ΠΡΩΗΝ Ζιζάνιο) Ν. Κεφαλληνίας»!!!

Ηαπόφαση δημοσιεύθηκε προχθές, 10η Μαρτίου 2021, γι’ αυτό έρχεται τώρα στη δημοσιότητα.

Η συνέχεια είναι πως η ναυαρχίδα της Ολιγαρχίας …βούλιαξε από τις γνωστές εξυπνάδες του Θεόφιλου!

Και με λίγα λόγια: Ο σταθμός inkefalonia 103,9 ιδιοκτησίας Μιχαλάτου άλλαξε συχνότητα αυθαίρετα, παραβαίνοντας το νόμο τουλάχιστον από το 2016 που έγινε η αίτηση και μέχρι τώρα εξέπεμπε και (εκπέμπει) παράνομα, κοινώς συνελήφθη …ραδιο-πειρατής ο Θεόφιλος!!!

Πηγή: εφημερίδα Ημερήσιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia