Ρέντη: Αστυνομικός τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στον μηρό του
Κοινωνία
08/12/2023 | 09:55

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με τον έναν να τραυματίζεται πολύ σοβαρά και να κινδυνεύει η ζωή του.
Σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα στις 12 παρά 25 το βράδυ της Πέμπτης ο 31χρονος αστυνομικός υπέστη καρδιακή ανακοπή, και οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος. Χθες, παρόλο που δεν εφημέρευε το νοσοκομείο ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εκεί λόγω της κατάστασης της υγείας του, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Στο νοσοκομείο χθες έφτασαν τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Γιάννης Οικονόμου, όσο και ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν ο αστυνομικός έφτασε στο νοσοκομείο σε αιμοδυναμικό σοκ, έφερε εκρηκτικό τραύμα στη μηριαία αρτηρία, που σημαίνει ότι έχει καταστραφεί και ότι έχει χάσει παρά πολύ αίμα και αμέσως οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο.

Του έδωσαν αίμα προκειμένου να τον επαναφέρουν από το αιμοδυναμκό σοκ. Του έβγαλαν μία βολίδα μεταλλική διαστάσεων 5x2x2 από το πόδι, προσπάθησαν να τον χειρουργήσουν και ο νεαρός έπαθε ανακοπή.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να τον επαναφέρουν όπως και έγινε και συνεχίστηκε το χειρουργείο, ενώ διασωληνώθηκε από την αρχή και έλαβε οξυγόνο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer