Πυρά Σαμούρη κατά Ανουσάκη για τον Αναπτυξιακό και το Μουσείο «Σκλάβου»
Κοινωνία
03/12/2020 | 08:25

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ανουσάκη ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Σαμούρης κατηγορώντας τον για ανακόλουθη στάση σε θέματα όπως τη χρήση του κτιρίου της τράπεζας της Ελλάδος στο Αργοστόλι, αλλά και το θέμα του Αναπτυξιακού Οργανισμού των νησιών μας, μιλώντας στο ekefalonia σε συνέχεια της παρέμβασής του στην εκπομπή των Galaxians των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Γιάννας Κουλουμπή στον Ionian Galaxy.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σαμούρης μίλησε για υποκρισία από την πλευρά του κ. Ανουσάκη καθώς είχε στο παρελθόν ψηφίσει, όπως είπε, την αγορά του κτιρίου της τράπεζας της Ελλάδος ως πινακοθήκη. Επίσης, αναφερόμενος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό είπε πως όταν είχε πρωτοέρθει στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος το είχε υπερψηφίσει, κάτι που άλλαξε όταν κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο.
Η αντίδραση του κ. Σαμούρη προκλήθηκε από την τοποθέτηση του κ. Ανουσάκη στην ίδια εκπομπή που επιτέθηκε σφορδρά στη Διοίκηση για τους χειρισμούς της στο θέμα του κτιρίου της τράπεζας της Ελλάδος και της χρήσης του ως πινακοθήκη, αλλά και του Αναπτυξιακού Οργανισμού, τον οποίο χαρακτήρισε πρόχειρο (βλ. σχετικά εδώ) .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ