Απευθείας σύνδεση της Κεφαλονιάς με το αεροδρόμιο ‘’Heathrow’’
Πτήσεις της British Airiways προς Κεφαλονιά από το 2018
25/09/2017 | 11:10

Η από τριετίας συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία ‘’British Airways’’,  εξελίσσεται σταθερά αποδοτική  σε επίπεδο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνέπειας εκ μέρους  των δύο πλευρών.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώθηκε από την εταιρεία, η σύνδεση της Κεφαλονιάς με το αεροδρόμιο ‘’Heathrow’’ του Λονδίνου, από τον ερχόμενο Μάη (2018).

Το γεγονός αυτό, ήταν στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε τον περασμένο Νοέμβρη στο περίπτερο της Π.Ι.Ν. στην έκθεση  W.T.M., μεταξύ του Εμπορικού Δ/ντή της εταιρείας κ. Mark Pallister και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, όπου εκεί συμφωνήθηκε επίσης η δρομολόγηση δύο πτήσεων την εβδομάδα από ‘’Heathrow’’ προς Ζάκυνθο για το 2017, όπως και έγινε.

Εξάλλου τον Ιανουάριο του 2015 στην Ουτρέχτη, σε παρόμοια συνάντηση μεταξύ των ίδιων προσώπων, συμφωνήθηκε άλλη μια επί πλέον πτήση της εταιρείας την εβδομάδα από το ‘’Heathrow’’ προς Κέρκυρα για το 2016, όπως και αυτό πραγματοποιήθηκε.

Το αεροδρόμιο ‘’Heathrow’’, είναι ο μεγαλύτερος αεροπορικός κόμβος της Ευρώπης (ακολουθεί το Frankfurt International) και παρέχεται η δυνατότητα στον ταξιδιώτη να έλθει στα νησιά μας, αλλάζοντας μόνο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο αυτό, προερχόμενος από οποιαδήποτε Ήπειρο (Αυστραλία, Αμερική, Ασία και Αφρική).

Επίσης η ‘’British Airways’’ φημίζεται για το υψηλό επίπεδο ανέσεων προς τον επιβάτη και για κάθε πτήση της έχει διαθέσιμες 24 θέσεις VIP.

Δηλαδή έτσι όχι μόνο ανοίγονται αεροπορικά δίκτυα για περισσότερες εθνικότητες, αλλά  επί πλέον επέρχεται και αναβάθμιση στην εξυπηρέτηση του επιβάτη, κάτι που έχει να προσθέσει στην συνολική του ταξιδιωτική εμπειρία, προς όφελος του προορισμού.

Από την πλευρά της η Π.Ι.Ν, είναι σταθερά συνεπής στον τρόπο προβολής των Ιονίων Νήσων με σύγχρονα και αποτελεσματικά μέσα, ώστε η τουριστική ζήτηση είναι σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που δημιουργεί εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες και κατάλληλο κλίμα στο να “επενδύσουν ” τόσον οι Tour Operators, όσον και οι αεροπορικές εταιρείες στα νησιά μας.

ΦΩΤΟ: Στο περίπτερο της Π.Ι.Ν συζητούν οι κ. κ  Pallister, Εμπορικός  Δ/ντής της εταιρείας ‘’British Airways’’, Σπύρος Γαλιατσάτος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ  και Γερ. Τιμοθεάτος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφ/νιάς-Ιθάκης το έτος 2016.