Ψηφίστε όποιον θέλετε από τους δύο, αλλά προσέλθετε και ψηφίστε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης και το μέλλον της χώρας μας
Πολιτική
03/12/2021 | 08:29

Ανοιχτή επιστολή στους απανταχού Κεφαλονίτες:

Συνήθως κάνω δημόσιες παρεμβάσεις στο νησί μας για επιτεύγματα του οινοποιείου μας ΦΟΙΒΟΣ στο Βουνί όπως διεθνείς βραβεύσεις, πρωτοποριακές μεθόδους παλαίωσης κρασιών στον βυθό της θάλασσας ή κάτω από το νερό σε ειδικές υδατοδεξαμενές, αλλά και για περιβαλλοντολογικά ζητήματα και τις επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στις καλλιέργειες του νησιού μας, όπως και για ζητήματα ορθής διατροφής, food paring κλπ, λόγω και της συμβολής μου στην ίδρυσης της τοπικής ομάδας του SLOW FOOD Κεφαλονιάς.

Σήμερα θα κάνω μια αμιγώς πολιτική παρέμβαση σε σχέση με τις κρίσιμες εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συμβαίνει να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ δύο πολυαγαπημένοι, σπουδαίοι και πολύ ικανοί συμπατριώτες μας, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Παύλος Γερουλάνος. Χρημάτισαν και οι δύο επιτυχημένα στελέχη και υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, διαπρεπής δικηγόρος και πανεπιστημιακός καθηγητής δημοσίου δικαίου ο πρώτος, και επιτυχημένος επιχειρηματίας των ιχθυοτροφείων στην Κεφαλονιά, ο δεύτερος.

Με την σημερινή μου παρέμβαση, σας ζητώ να συμμετέχετε όλοι στις εκλογές, προσερχόμενοι με την ταυτότητα σας στα εκλογικά τμήματα ΠΑΣΟΚ που ανακοινώθηκαν στο νησί μας ή στα πιο κοντινά σας εκλογικά τμήματα στον τόπο κατοικίας σας.

Πρέπει η Κεφαλονιά να δείξει την εμπιστοσύνη τους στα δύο τέκνα της συστήνοντας τα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, εγγυώμενη πρώτη αυτή στις άλλες περιοχές της χώρας, για την ικανότητα και την αίσθηση προσφοράς για το δημόσιοι καλό που και οι δύο έχουν.

Θα ήταν παράδοξο να ψηφιστούν μαζικά αλλού και οι συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά να θεωρήσουν ότι δεν τους αφορά αυτή η εκλογή!

Η ψηφοφορία μας αφορά όλους και η τυχόν εκλογή τους ενός από τους δύο, θα φέρει ξανά την Κεφαλονιά στο προσκήνιο όπως της αρμόζει. Το κυριότερο, θα υποστηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, όπως κάναμε και στο παρελθόν με άλλα επιφανή και δραστήρια στελέχη της πολιτικής που ήταν συμπατριώτες μας.

Μπορείτε να ψηφίσετε σαν φίλοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ή και σαν μέλη του, κάνοντας επιτόπου μια αίτηση συμμετοχής και πληρώνοντας συμβολικά 3 € σαν συνδρομή.

Ας πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε όλοι όσοι τοποθετούμε τον εαυτό μας στην δημοκρατική παράταξη, κυρίως για να υπογραμμίσουμε τις ικανότητες τους και την αίσθηση προσφοράς τους, εγγυώμενοι με την ψήφο μας στους υπόλοιπους Έλληνες, για τον Ανδρέα ή τον Παύλο, τα αγαπημένα μας παιδιά της Κεφαλονιάς.

Η πρώτη ψηφοφορία θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου με 6 υποψηφίους, και η δεύτερη στις 12 Δεκεμβρίου με τους δύο επικρατέστερους του πρώτου γύρου.

Μακάρι να περάσουν και οι δύο στον δεύτερο γύρο και να γίνει έτσι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αποκλειστική υπόθεση της Κεφαλονιάς!

Ψηφίστε όποιον θέλετε από τους δύο, αλλά προσέλθετε και ψηφίστε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης και το μέλλον της χώρας μας.
— ελπίδα.

 

Θεόδωρος (Φοίβος) Ορκόπουλος

Οινοποιείο ΦΟΙΒΟΣ
Βουνί Ληξούρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ