Η Ν.Δ. θέλει νέα πρόσωπα και νέες ιδέες
Πρόσωπο-έκπληξη από τη ΝΔ για την Περιφέρεια -Όλο το παρασκήνιο, ξανα υποψήφιος ο Γαλιατσάτος
Πολιτική
23/04/2018 | 02:39

Η συζήτηση για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ήδη ανοίξει στους πολιτικούς φορείς και επικεντρώνεται, ως είθισται, στα λεγόμενα «χρίσματα».

Η Ν.Δ. κινείται στη λογική να μη δώσει επισήμως «χρίσματα» σε «εκλεκτούς» του κόμματος, αλλά να «ακούσει» τους ίδιους τους πολίτες να υποδείξουν ποιον θεωρούν τον καταλληλότερο.

Μ’ αυτά τα δεδομένα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσανατολίζεται σ’ ένα νέο «άφθαρτο» όνομα έκπληξη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου αναμένεται να αξιοποιηθεί σε διαφορετικό πόστο και δεν αναμένεται να κατέβει ξανά στην Περιφέρεια.

Επίσης, αλλαγές θα υπάρχουν και στα ονόματα που θα «κατέβουν» για υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, αφού η Ν.Δ. θέλει νέα πρόσωπα και νέες ιδέες.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει σε κάθε τόνο στους συνεργάτες του πως προτεραιότητα του κόμματος είναι οι εθνικές εκλογές και εκεί θα πρέπει να πέφτει όλο το βάρος.

Στην Πειραιώς άλλωστε πιστεύουν πως οι εθνικές εκλογές θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα.

Όσον αφορά το αντίπαλο «στρατόπεδο» και τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η «κάθοδος» του νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, προκειμένου να διεκδικήσει μια νέα θητεία στην Περιφέρεια, καθώς και αυτή του αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, ο οποίος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει άλλη θέση στην αυτοδιοίκηση (βλέπε Δήμος) και θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο πλευρό του Θόδωρου Γαλιατσάτου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer