Περιφέρεια: Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων Π.Ι.Ν. για συμμετοχή σε αγώνες εκτός έδρας
e – sports
25/06/2021 | 11:26

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μετά την πρώτη εφαρμογή του άρθρου 66 του Ν.4735/ΦΕΚ 197Α/2020, όπου το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την επιχορήγηση των επιλέξιμων αθλητικών σωματείων των Περιφερειακών της Ενοτήτων, με ποσό συνολικού ύψους 100.000 €.

Έχοντας την βούληση να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερα, από τα αθλητικά σωματεία και στα πλαίσια του δυνατού, με την υπ αριθμ.: 74-11/28-5-2021 για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το Περιφερειακό Συμβούλιου ενέκρινε ποσό ύψους 28.000 € .

Η πίστωση για την προαγωγή του οικείου αθλήματος για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων που συμμετέχουν σε Εθνικά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Τα Αθλητικά Σωματεία των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, τα οποία δεν υπέβαλλαν αίτηση στην αρχική πρόσκληση ή υπέβαλλαν και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις και είναι επιλέξιμα, μπορούν εφόσον το επιθυμούν να επιχορηγηθούν, μέχρι εξαντλήσεως του νέου εγκεκριμένου ποσού.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα αθλητικά σωματεία, να προσέλθουν στα αντίστοιχα τμήματα Πολιτισμού και Αθλητισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων της Π.Ι.Ν., μέχρι την Δευτέρα 28-06-2021, προκειμένου να καταθέσουν τη σχετική  αίτηση με όλα  τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ενίσχυση αφορά ομάδες Α, Β, Γ, Εθνικής Κατηγορίας και συμμετοχή αθλητών σε εθνικά πρωταθλήματα

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ