Πάτρα: Η μοναδική στιγμή που «σπάει» η 33χρονη Ρούλα στην Αγγελική Νικολούλη
Life
26/02/2022 | 11:59

Η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα απασχόλησε για άλλη μια φορά το Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη.

Η 33χρονη Ρούλα, η μητέρα των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, επικοινώνησε με την εκπομπή, κάνοντας έτσι νέες δηλώσεις, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις γύρω από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας αλλά και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Όλο αυτό το διάστημα, μετά τη συνέντευξη των δύο γονέων στο Star, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για έλλειψη συναισθήματος. Η απουσία θρήνου και γενικότερα η απουσία συναισθήματος οδήγησε πολλούς να βάλουν «στο στόχαστρο» τη 33χρονη Ρούλα.

Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, υπήρχε μία στιγμή που «έσπασε». Πρόκειται για τη στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη διαβάζει μήνυμα από παλαιότερη ανάρτηση της Ρούλας η οποία τότε δήλωνε ότι ήταν έγκυος και περίμενε αγοράκι.

«Είχες κι άλλη εγκυμοσύνη και περίμενες αγοράκι;» ρώτησε η Αγγελική Νικολούλη.

«Όχι, όχι, είναι λάθος, λάθος διάγνωση. Θεωρούσε ο γιατρός ότι ήταν αγοράκι», απαντά βουρκωμένη η 33χρονη από την Πάτρα, την περίοδο που έμεινε έγκυος στην κόρη της, Μαλένα.

Πηγή: tlife.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer