Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωση της πρόωρης αυλαίας του Ράδιο Αρβύλα
Life
25/02/2022 | 10:24

Η φετινή χρονιά αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη για τους «Ράδιο Αρβύλα», καθώς το «τσουνάμι» καταγγελιών κατά του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου προκάλεσε ποικίλων ειδών απόνερα και στην ίδια την εκπομπή, η οποία σύμφωνα με κάποιους, θα έφτανε μοιραία στο τέλος της.

Παρά το γεγονός ότι η σατιρική εκπομπή του Ant1 σημειώνει καθημερινά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, η εν λόγω φήμη εξακολουθούσε να πλανάται μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Κανάκης, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και αποκάλυψε ότι το «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να ολοκληρώσει τη φετινή του σεζόν στο πρόγραμμα του ANT1, λίγο πριν το Πάσχα.

«Είναι η εκπομπή νούμερο 50 και μας έχουν μείνει κάπου στις 30 γιατί φέτος τελειώνουμε στις 14 Απριλίου» διευκρίνισε ο παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας αποκάλυψε για το φινάλε της εκπομπής», διευκρίνισε ο παρουσιαστής, προσθέτοντας: «Τα έχουμε πει αυτά τα πράγματα από τις πρώτες μας εκπομπές, ότι το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 3-4 μήνες στον αέρα γιατί μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας, είναι για λίγο».

Καταλήγοντας, ο Αντώνης Κανάκης επανέλαβε ότι το Ράδιο Αρβύλα θα ρίξει αυλαία στις 14 Απριλίου, δηλαδή την ημέρα των γενεθλίων του. «Θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία», τόνισε.

 

Πηγή: ourlife.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer