Σύμφωνα με πληροφορίες στα δικαστήρια θα προσφύγει τόσο ο Δήμος Κεφαλονιάς, όσο και η περιφέρεια για το κτίριο όπου σήμερα στεγάζεται η περιφερειακή ενότητα.
Πάνε στα Δικαστήρια για το κτίριο της Νομαρχίας;
Πολιτική
16/01/2012 | 11:11

Αληθεύει ό τι ο Δήμος Κεφαλονιάς προσφεύγει δικαστικά θεωρώντας ότι το κτήριο που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας είναι ιδιοκτησίας του; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του e-kefalonia.net στα δικαστήρια θα προσφύγει τόσο ο Δήμος Κεφαλονιάς, όσο και η περιφέρεια για το κτίριο όπου σήμερα στεγάζεται η περιφερειακή ενότητα, το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη καθώς και οι υπηρεσίες.
Αν τελικά ισχύουν οι πληροφορίες ίσως οι σχέσεις των δύο θεσμών θα περάσουν σε άλλη φάση;
Τι ισχυρίζονται Αλέξανδρος Παρίσης και Σωτήρης Κουρής που οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια είναι άριστες; Θα προσφύγουν στα δικαστήρια;
Θα συνεχιστεί η καλή έως τώρα συνεργασία που είχαν οι εκπρόσωποι των δύο θεσμών;
Πάντως κύκλοι και από τις δύο πλευρές προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους λέγοντας ότι είναι θέμα διαδικαστικό και ότι θα πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στα δικαστήρια αφού εκκρεμεί πολλά χρόνια τώρα. Όπως μάλιστα τονίζουν από το Δήμο Κεφαλονιάς οι σχέσεις των δύο ανδρών (Παρίση – Κουρή) είναι άριστες και η συνεργασία τους θεσμικά είναι η καλύτερη το τελευταίο ενάμισι χρόνο.
Ο καιρός θα δώσει λύση στα ερωτήματα μας. Ελπίζουμε να κυριαρχήσει η λογική και από τα δύο μέρη πριν η υπόθεση εξελιχτεί δικαστικώς. Indicating and shipping for each item you create, clicking the lighting bolt how to install keylogger remotely on android phone on the left will indicate that you’re working on it

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer