Παγωτό καρπούζι: Το τέλειο
![](https://ekefalonia.gr/wp-content/uploads/2018/04/karpoyzi.jpg)
Μαγειρική
27/04/2018 | 11:22
ΥΛΙΚΑ
250 γραμ. καρπούζι καθαρισμένο από τα σποράκια
1/3 κούπας καστανή ζάχαρη
χυμός ενός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε λίγα λεπτά {3’περίπου}. Ρίχνουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το βάζουμε στην κατάψυξη για αρκετές ώρες. Τόσο απλά και υγιεινά, με πολύ λίγα υλικά έχουμε παγωτό δροσερό.
Πηγή: parapolitika.gr
![eKefalonia](https://ekefalonia.gr/wp-content/uploads/ads/ploutarxos.jpg)
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23:45
19:45
18:35