Παγωτό καρπούζι: Το τέλειο
Μαγειρική
27/04/2018 | 11:22
ΥΛΙΚΑ
250 γραμ. καρπούζι καθαρισμένο από τα σποράκια
1/3 κούπας καστανή ζάχαρη
χυμός ενός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε λίγα λεπτά {3’περίπου}. Ρίχνουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το βάζουμε στην κατάψυξη για αρκετές ώρες. Τόσο απλά και υγιεινά, με πολύ λίγα υλικά έχουμε παγωτό δροσερό.
Πηγή: parapolitika.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
17:37