ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ...
Οι πρόεδροι των Χωριών βγάζουν στη … “σέντρα” το Θεόφιλο!
Πολιτική
23/01/2021 | 09:19

Ηταν να μην πάρουν μπρος οι πρόεδροι των χωριών με την εγκατάλειψη τους από την δημοτική αρχή του Μιχαλάτου και τον ίδιο προσωπικά.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος των Τρωιανάτων Χριστοφοράτος με δηλώσεις του για την απόλυτη εγκατάλειψη του χωριού του από το Μιχαλάτο στο πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ακολούθησε ο Κωνσταντάτος ο πρόεδρος της Θηνιάς που με ανάρτησή του αναφέρεται «στην κεντρική εξουσία του Δήμου Αργοστολίου, που ενώ είναι ενημερωμένη από τον πρόεδρο της κοινότητας και εγγράφως και προφορικά , να στείλουν μηχανήματα και να επισκευαστούν όλοι οι δρόμοι που καταστράφηκαν από το πέρασμα του Ιανού» αδιαφορεί για 4 μήνες ! Θα θυμίσουμε μόνο πως η Θηνιά βρίσκεται ανάμεσα στα 10 χωριά που θα πάρουν λιγότερα εφέτος από πέρυσι. Από 6.986,40 ευρώ που πήραν πέρυσι, εφέτος θα πάρουν λιγότερα από το 1/3 μόλις … 2.145,54 ευρώ !

«Η πλάκα» είναι πως ο Θεόφιλος στο πρόσφατο ΔΣ διαβεβαίωνε για το ενδιαφέρον του για τα χωριά και έβγαζε ύμνους για την συνεργασία του με τους προέδρους των χωριών και την υιοθέτηση όλων των προτάσεων τους στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2021! Βέβαια το πόσο ψεύτης είναι ο δήμαρχος που μας έλαχε (σώπα ρε ο Θεόφιλος ψεύτης ;;;) φαίνεται από το γεγονός που αποκαλύφθηκε από τη στήλη, πως … 10 χωριά συμφώνησαν σύμφωνα με τον Θεόφιλο … να πάρουν λιγότερα το 2021 από το 2020 και άλλα 19 να πάρουν κάτι ψίχουλα παραπάνω – δηλαδή τα 29 στα 34 χωριά !!!

Θυμίζουμε τα 10 χωριά με τα λιγότερα: Δαυγάτα, Ζόλα, Θηναία, Βαλεριάνο, Μαρκόπουλο, Μαυράτα, Ξενόπουλο, Πάστρα, Χιονάτα και Ομαλά.!!!

Πηγή: Ημερήσιος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer