Το έργο των Ρασσιά, Μαραβέλια
Οι Κεφαλονίτες στις ΗΠΑ δραστηριοποιούνται: Τηλεδιάσκεψη Μαντζαβίνου-Coons για την Ελλάδα
 Ομογένεια
30/11/2020 | 08:27

Γερουσιαστής στο Ντέλαγουερ αναδείχθηκε ο Κεφαλονίτης, Σπύρος Μαντζαβίνος, ο οποίος είναι ο μοναδικός Ελληνοαμερικανός υποψήφιος που έχει εκλεγεί μέχρι τώρα στα κοινοβουλευτικά όργανα της πολιτείας. Είναι ενεργό μέλος του American Hellenic Institute, ενός ινστιτούτου που μάχεται για τις ελληνικές θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Μαντζαβίνος είχε τηλεδιάσκεψη με τον Αμερικανό Γερουσιαστή, Chris Coons, ανώτερο μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων, μαζί με τους Γιώργο Ρασσιά, Τζέιμς Μαραβέλια αλλά και τους Λυριγάκη, Χαλάκο οι οποίοι και αποτελούν τα μέλη της πολιτείας. Προφανώς και οι Κεφαλονίτες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ αυξάνονται σταδιακά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γιώργος Ρασσιάς θεωρείται από τους σημαντικούς δικηγόρους στην πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είναι πρόεδρος σε σύλλογο που προάγει την ελληνική ιδέα στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Το ίδιο δραστήριος είναι και ο Τζέιμς Μαραβέλιας, που είναι πρόεδρος της Delaware State AFL-CIO, ενός συλλόγου που υπερασπίζεται τους εργαζομένους αλλά και την κοινωνική και οικονομική ευθύνη.

Πηγή: kefaloniatimes.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer