Στη «καρδιά» της Κεφαλλονίτικης βιοτεχνίας κρεάτων
Οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας κρεάτων των Αφών Δεληκωστόπουλου
e Gastronomie
16/11/2018 | 11:58

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών στις εγκαταστάσεις τις Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, στα πλαίσια του Εργαστηρίου «Τεχνολογία & Έλεγχος Ποιότητας Κρέατος», με συνοδό την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Σακαντάνη.

Ιδιαίτερα θέλουμε να τονίσουμε την προσπάθεια του κ. Λάκη Δεληκωστόπουλου και των στελεχών της Βιοτεχνίας, να μας μεταδώσουν την Τεχνογνωσία και να μας παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται, από τη σφαγή του ζώου μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στο πιάτο μας.

Οι φοιτητές μας με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην παρασκευή διαφόρων κρεατοσκευασμάτων, αλλά και στην συσκευασία αυτών.

Η επίσκεψη αυτή, αποτελεί πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του εργαστηρίου μας! Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο μας υποδέχονται με ακόμα μεγαλύτερη χαρά, πράγμα το οποίο εισπράττουν και εκτιμούν οι φοιτητές μας.

Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα στο μέλλον!

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, την εταιρεία για την γενναιοδωρία με την οποία αποχαιρέτησε στους φοιτητές μας!

Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ