Στο Ληξούρι
Ο “Υπερίων” υποδέχτηκε τα μέλη του Κέντρου “Η Μέλισσα” της Κέρκυρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ
01/12/2018 | 15:48

Μέλη από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής και Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η Μέλισσα» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Κέρκυρας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Κέντρο «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Ληξούρι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ.

Με την ευκαιρία της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνάντηση των μελών και των δυο Κέντρων, του επιστημονικού και του βοηθητικού προσωπικού.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν κοινές δραστηριότητες των δύο Κέντρων προκειμένου να επιτευχθεί η γνωριμία, η προσέγγιση, η κοινωνική συνδιαλλαγή των ωφελούμενων ΑΜΕΑ, ενώ αντίστοιχα, οι γονείς και οι κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα κοινά τους προβλήματα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κέντρο, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, λειτουργεί χριστουγεννιάτικο παζάρι με δημιουργίες των ατόμων του Κέντρου «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Τέλος, ο πρόεδρος του Κέντρου της Κέρκυρας Σπύρος Ζουμπουλίδης, ο οποίος είναι και γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑΜΕΑ, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. των δυο Κέντρων, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.