Μέσα στην γενικότερη πολιτική και ηθική κατάπτωση των εκλογών, στάθηκαν «ολόρτοι», όπως τους ζητήσαμε
O συνδυασμός ΦΙ.Κ.Ο. ευχαριστεί και συγχαίρει τους ψηφοφόρους του
Πολιτική
21/05/2014 | 11:07

O συνδυασμός ΦΙ.Κ.Ο. ευχαριστεί και συγχαίρει τους ψηφοφόρους του!

Μέσα στην γενικότερη πολιτική και ηθική κατάπτωση των εκλογών, στάθηκαν «ολόρτοι», όπως τους ζητήσαμε.

Με γενναιότητα, ψήφισαν με γνώμονα την επάνοδο της αξιοπρέπειας και της προόδου στην Ληξουριώτικη και  Κεφαλληνιακή κοινωνία και μπορούν να κοιτάζουν τον καθένα στα μάτια.

Με την εκλογική επιτυχία που μας χάρισαν, μας ανέθεσαν μεγάλη ευθύνη, την οποία θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε.

Όσοι  πίστεψαν και στήριξαν το συνδυασμό μας, χωρίς όμως να τον ψηφίσουν, για «γνωστούς» λόγους,  ξέρουμε πως μας αγαπούν. Ας γνωρίζουν ότι τους αγαπάμε κι εμείς και τους περιμένουμε, όπως και όλους τους Κεφαλονίτες, στο πλάι μας στον μεγάλο αγώνα που  έχουμε ξεκινήσει.

Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας, διότι οι περισσότεροι Κεφαλονίτες, φοβισμένοι από την κρίση και τους πρόσφατους σεισμούς, έφεραν στο προσκήνιο της πολιτικής, όχι δυνάμεις της προόδου και της κοινωνικής αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας, αλλά οικονομικά ισχυρούς επιχειρηματίες, που καμία σχέση δεν έχουν με την κοινωνική πολιτική, αλλά μόνο με τις εξυπηρετήσεις ατομικών συμφερόντων.

Εναντίον της κατάστασης αυτής, το κίνημα του ΦΙ.Κ.Ο. θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και με την βεβαιότητα ότι οι Κεφαλλήνες σύντομα θα συμπαραταχθούν στον αγώνα μας.

Για την δεύτερη Κυριακή, ο συνδυασμός μας δεν δίνει οδηγία, καθώς δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας κοπάδι ούτε εμάς «μπιστικούς».

Καλούμε μόνο όλους τους δημότες, να μην απέχουν της ψηφοφορίας, αλλά να ψηφίσουν σύμφωνα με την ανεπηρέαστη βούλησή τους, έστω και στη λογική του «το μη χείρον βέλτιστον».

Καλούμε τέλος όλους του αντίπαλους συνδυασμούς, να αντιληφθούν, όσο κι αν δυσκολεύονται, ότι οι ΦΙ.Κ.Ο. έχουν την πιο ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, η οποία θα υπηρετηθεί απόλυτα από τον εκπρόσωπό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ότι είναι κίνημα που προέκυψε από τις πραγματικές ανάγκες και την πραγματική βούληση των πολιτών και ήλθε για να μείνει. Ας σταματήσει η κακοήθεια. Ας σταματήσουν οι διαδώσεις, που μας θέλουν «ουρά» πότε του ενός και πότε του άλλου. Ας δουν τις μάχες που έχουμε δώσει και εναντίον ποιων στρέφονται.

Για το πώς πολιτεύτηκαν όσοι επέτυχαν ή όσοι απέτυχαν στις εκλογές, υπεύθυνοι είναι μόνο οι ίδιοι και, όσες δικαιολογίες και αν ψάχνουν, θα έλθει η ώρα που θα το πληρώσουν με την πολιτική τους εξαφάνιση, αν δεν «αλλάξουν μυαλά».

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλο και μεγαλύτερη ένταση.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ !

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer