Μετά το τέλος της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης, δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω θερμά για την έμπρακτη συμπαράστασή σας
Ο Ευαγγελάτος για τον πρώτο γύρο των εκλογών
Πολιτική
21/05/2014 | 11:02

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Μετά το τέλος της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης, δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω θερμά για την έμπρακτη συμπαράστασή σας στις προσπάθειες του συνδυασμού μας, Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά.

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε μας γεμίζει με χαρά, μας δίνει δύναμη, ενώ παράλληλα δημιουργεί νέες υποχρεώσεις απέναντί σας. Ο αγώνας του συνδυασμού μας, για να φέρουμε τον αέρα της αλλαγής, για να μετατρέψουμε την Κεφαλονιά σε νησί ζωής συνεχίζεται. Καλούμε όλους τους Κεφαλονίτες, να σταθούν δίπλα μας και να μας στηρίξουν στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή.

Προσκαλούμε όσους πολίτες δεν είχαν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν ακόμη, να επισκεφτούν τον ιστότοπό μας anexartiti-enomeni-kefalonia.gr και τα γραφεία του συνδυασμού στη διεύθυνση Λεωφόρος Βεργωτή 24 στο Αργοστόλι.

Σας καλούμε όλους να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί μας, σε έναν διαρκή ανοιχτό διάλογο, που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και των συνανθρώπων μας.

Μένουμε πιστοί στο όραμά μας, και θέλουμε όλοι μαζί να περάσουμε σε μία νέα εποχή, μακριά από κομματικές προσκολλήσεις και στερεότυπα κοινωνικού διαχωρισμού.

Πιστεύουμε στην κοινωνική ενότητα, πρεσβεύουμε την συλλογική κοινωνική ανάπτυξη, και προσπαθούμε να την επιτύχουμε μέσα από ένα πολιτικό πρότυπο που θα συμπεριλαμβάνει όλους τις πολιτικές κατευθύνσεις και θα αντιπροσωπεύει επάξια και ισότιμα όλες τις κοινωνικές ομάδες. Μέσα από το πρόγραμμά μας φιλοδοξούμε να δώσουμε προτεραιότητα στα κοινωνικά ιδεώδη αυτά, τα οποία όλοι οι πολίτες, όχι μόνο της Κεφαλονιάς αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, αναπολούν και επιθυμούν.

Για άλλη μία φορά, ζητάμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας και την συνδρομή σας στην υλοποίηση του οράματός μας, μέσα από την ψήφο σας.

Ευάγγελος Ευαγγελάτος

Παιδίατρος

Υπ. Δημοτικός σύμβουλος με την

Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer